Prelepa

Zanosna Amal Kluni: U haljini dubokog dekoltea osvojila Njujork! (FOTO)

Amal je izgledala zanosno u plavo-beloj haljini lepršavog donjeg dela, dok gornji deo ima tanke bretele i dublji dekolte

Moda
Autor:
Zanosna Amal Kluni: U haljini dubokog dekoltea osvojila Njujork! (FOTO)
Foto: Profimedia

Amal Kluni i njen suprug Džordž Kluni su bili gosti na dodeli nagrada organizacije Ujedinjenih nacija održane u Njujorku. Amal je na dodeli uručena UN-ova nagrada Global Citizen of the Year, a za tu svečanost advokatica specijalizovana za ljudska prava izabrala je glamuroznu dvobojnu haljinu dubljeg dekoltea.

Amal Kluni je izbrusila stil do savršenstva: Ona je najbolje obučena poslovna žena! (FOTO)

foto: Profimedia

Amal Kluni nije skidala osmeh s lica nakon što se sa suprugom Džordžom Klunijem vraćala sa večere u restoranu Kipriani u Njujorku na koju su slavni supružnici otišli s generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija.

Amal i Džordž Kluni proslavili godišnjicu braka: Procureli novi detalji veze poznatog para! (FOTO)

foto: Profimedia

Amal je izgledala zanosno u plavo-beloj haljini lepršavog donjeg dela, dok gornji deo ima tanke bretele i dublji dekolte. Svakako je reč o modelu kod kakvog bi nošenje grudnjaka samo pokvarilo utisak.

Poslovni stil po uzoru na Amal Kluni: Ovo su njena modna pravila! (FOTO)

foto: Profimedia

Uz toaletu brenda Dž. Mendel Amal je nosila veće minđuše u obliku romba i elegantnu crnu torbicu. Lepa mama blizanaca izabrala je jaču šminku, dok je kosu nosila raspuštenu s blagim talasima.

Anđelina Džoli besna na Amal Kluni: Svi su je izdali, pričaju da je luda! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs