Izgleda sjajno

Hrabro izdanje Kejti Holms: Mnogi se ne bi usudili da obuku ovakvu haljinu! (FOTO)

Jednostavna uska midi haljina s "ovratnikom" u beloj boji sjajno je pristajala visokoj glumici kao stvorenoj za ovakve krojeve

Moda
Autor:
Hrabro izdanje Kejti Holms: Mnogi se ne bi usudili da obuku ovakvu haljinu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Njujorška nedelja mode ovih dana okuplja brojne modne kuće i dizajnere. Tako je i poznati američki brend Alice + Olivia predstavio svoju novu kolekciju za proleće/leto 2019. godine.

Brend je 2002. godine osnovala Stejsi Bendet koja se i danas nalazi na poziciji kreativne direktorke. Mnoge slavne dame ljubiteljke su njenih odevnih komada, a među njima je i Kejti Holms.

U stilu Džeki O: Kejti Holms svojom kombinacijom podsetila na ikonu stila! (FOTO)

foto: Profimedia

Američka glumica stigla je na prezentaciju kolekcije održanu u njujorškom fotostudiju Pier59 odevena upravo u haljinu s potpisom Alice + Olivia.

Jednostavna uska midi haljina s "ovratnikom" u beloj boji sjajno je pristajala visokoj glumici kao stvorenoj za ovakve krojeve.

Tom Kruz uhvaćen u društvu ove plavuše: Nakon 6 godina ponovo ima devojku! (FOTO)

foto: Profimedia

I dok poznate dame za kratke izlaske i malo poziranja pred fotografima bez problema biraju haljine u beloj boji, ostatak žena najčešće ih izbegava, jer nisu praktične.

Naime, lako se prljaju i u njima uvek moramo da pazimo gde ćemo sesti pa je puno lakše ići linijom manjeg otpora i odabrati model u nekoj manje zahtevnoj boji u kojoj ćemo izgledati besprekorno.

Na računu ima 25 miliona, a svakodnevno se vozi javnim prevozom: Najskromnija glumica ikada! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs