Da li je moguće

Srećnica: Džordž Kluni pola sata klečao pred Amal i zaprosio je ovim rečima!

Prošla je godina dana od venčanja Amal i Džordža Klunija, a sada su otkriveni detalji veridbe
Celebrities
02:26h Autor:
Srećnica: Džordž Kluni pola sata klečao pred Amal i zaprosio je ovim rečima!
Foto: Profimedia

Otkada je pristala da bude gospođa Kluni, Amalin život se potpuno promenio. Baš kao i život slavnog glumca i redatelja Džordža Klunija koji je godinama bio na glasu kao večni neženja. Sve dok nije upoznao Amal.

Godina je prošla, mnogi se nadaju da će stići i njihov naslednik, a do tada se i dalje priča o modnim kombinacijama zgodne advokatice ali i o detaljima iz njihovog braka.

Pa šta je Džordž sam zaista otkrio? Godišnjicu su proslavili intimnom romantičnom večerom u Njujorku. Slavni glumac ne skriva sreću bračnim životom, a svaki put kad se nađe na crvenom tepihu kaže kako je "najveći srećnik na svetu".

Pon pogodak! Zanosna Amal Kluni: Zeleno je njena boja! (FOTO)

"Imam nekoga sa kim mogu pričati o svemu i nekoga do koga mi je stalo najviše na svetu", nedavno je otkrio.

Interesantno je da je Kluni molio Amal da se uda za njega dobrih posla sata.

"Na kraju sam joj rekao: "Gledaj, imam 53 godine, klečim na kolenu već 28 minuta i moram dobiti odgovor jer će mi uskoro iskočiti kuk, možda neću opet moći da ustanem", opisao je Kluni svoju prosidbu.

Da li ste znali da je svojom ženidbom Kluni izgubio okladu? Naime, davno je rekao kako se više nikada neće ponovno oženiti nakon što se 1993. rastao od glumice Talie Balsam.

Tada se kladio sa Mišel Fajfer, Nikol Kidman i Sandrom Bulok u 100.000 dolara da će ostati samac – ali rekao je i porekao. Izgleda kako mu je trebala samo dobra žena, a zbog svoje Amal, Džordž je izgleda spreman na sve.

Džordž Kluni: Ja sam za svoju ženu trofej muž!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs