Dirljiva poruka

Ovako je Verica Rakočević čestitala ćerki rođendan! (FOTO)

Naša proslavljena kreatorka svojoj ćerki Eleni Karaman Karić čestitala je rođendan simpatičnom porukom na društvenim mrežama
Celebrities
16:08h Autor:
Ovako je Verica Rakočević čestitala ćerki rođendan! (FOTO)
Foto: Instagram / Verica.rakocevic

Naša poznata kreatorka Verica Rakočević otputovala je u Njujork kako bi posetila svoju mlađu ćerku Milenu, a fotografijama iz Velike Jabuke svakodnevno oduševljava svoje mnogobrojne sledbenike na društvenim mrežama.

Ipak, danas je odlučila da umesto svoje objavi fotografiju svoje starije ćerke Elene, kojoj je direktno sa Pete avenije uputila dirljivu rođendansku čestitku.

"Na današnji dan u 8 i 20, bio je četvrtak, rodilo se moje prvo dete. Kao beba bila je toliko lepa da su se lekari i babice skupljali oko mene da je gledaju. Onda je prohodala sa sedam meseci, tečno progovorila sa deset meseci, bila najbolji đak u školi i ponosila sam se sa njom. Ponosim se i danas jer je uspela pored svih nedaća koje joj je doneo život da nađe svoj put, bude najbolja mama na svetu i na najsuptilniji način oprosti svima koji joj nisu mogli oprostiti posebnost. Srećan ti rođendan milo moje, ponosu moj", napisala je Verica uz objavljenu fotografiju i raznežila veliki broj svojih fanova, ali i bliskih prijatelja koji su se pridružili čestitkama.

Elena Karić se pohvalila: Kako je suprug iznenadio za 10 godina braka! (FOTO)

A photo posted by @verica.rakocevic on Sep 29, 2015 at 9:09pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs