pogledajte

Trudna Pipa Midlton prošetala Parizom sa svojim suprugom: Lepršava haljina u francuskom stilu je poslednji modni hit! (FOTO)

Mlađa sestra Kejt Midlton, Pipa Midlton, i njen suprug Džejms Metjuz viđeni su na otvorenju teniskog turnira Roland Garos u Parizu, gde su stigli šik odeveni i potpuno opremljeni za sate uživanja u tenisu koji oboje vole. Pipa, koja je trenutno trudna s prvim detetom, sakrila je stomačić trendi retro haljinom idealnom za proleće

Moda
Autor:
Trudna Pipa Midlton prošetala Parizom sa svojim suprugom: Lepršava haljina u francuskom stilu je poslednji modni hit! (FOTO)
Pipa Midlton, Foto: Profimedia

Pipa Midlton i suprug Džejms Metjuz stigli su u Pariz povodom Roland Garosa, a prvi teniski meč kojim je otvoren turnir nikako nisu želeli da propuste. 34-godišnja sestra vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton, viđena je na tribinama u društvu supruga s kojim je celo vreme razmenjivala nežne dodire.

Odmah nakon pedofilskog skandala njenog svekra: Pipa Midlton objavila srećne vesti!

foto: Profimedia

Par je, kao i uvek kada se pojave u javnosti, izgledao besprekorno doteran od glave do pete. Dok je Džejms nosio bež pantalone, belu košulju i plavo odelo koje je uskladio s mokasinama i začinio neizostavnim belim šeširom, zaštitnim znakom svakog teniskog dres koda, trudna Pipa zablistala je u lepršavoj crvenoj haljini cvetnog dezena i trendi retro kroja s potpisom brenda Ralf Loren.

Neprepoznatljiva Pipa Midlton: Prošetala Londonom bez šminke! (FOTO)

foto: Profimedia

Trendi haljina koju obožavaju zaljubljenice u modu širom sveta može se naći u gotovo svakoj prodavnici, a Ralf Lorenova haljina koju je odabrala Pipa prodaje se po ceni od oko 400 evra. Crvenu midi haljinicu mlađa sestra Kejt Midlton začinila je belim espadrilama na punu petu koje se vežu oko gležnjeva s potpisom brenda Kastaner kao i efektnom trendi slamnatom torbicom brenda Boho.

Pipa Midlton promenila izgled: Iskopirala stariju sestru Kejt! (FOTO)

foto: Profimedia

Uz Rej Ban sunčane naočare i neizostavni slamnati šešir Roland Garosa kojima se lepa trudnica štitila od sunca, nije zaboravila da ponese i flašicu vode kako bi bila sigurna da će tokom trajanja meča popiti dovoljnu količinu tečnosti.

Pipa Midlton van sebe od besa: Spremila tužbu za gosta sa venčanja!

foto: Profimedia

Inače, Pipa je poznata kao veliki pobornik zdravog života. Samo nekoliko dana pre nego što je otkriveno da ona i Džejms očekuju dete, Pipa je viđena ispred poznate teretane kako izlazi s aktovkom, verojatno prepunom programa ishrane i vežbanja kao i nutricionističkih saveta i trikova.

Godišnje članstvo u teretani "KX "u koju odlazi Pipa iznosi 8.000 funti, a njeni polaznici su i zvezde poput Hju Granta i Edija Redmejna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs