Prelepa

Jednostavno, a elegantno: Lepa kraljica zadivila u crnom kombinezonu! (FOTO)

Kraljica Španije dobro je poznata po svojim fantastičnim modnim odabirima pa je s pravom mnogi smatraju jednom od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova

Moda
Autor:
Jednostavno, a elegantno: Lepa kraljica zadivila u crnom kombinezonu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Omiljena članica kraljevske porodice poznata je po svom sofistiranom modnom stilu uspešno spajajući skupe krpice s onima svima pristupačnim brendova.

Kraljica Leticija gotovo nikad ne greši, a njene kombinacije su uvek prepune savršenih detalja poput neobičnih cipela, torbica, nakita...

Bivša novinarka se ne boji rizika, a često je možemo videti u trendi odeći koju s puno stila prilagođava i svojim kraljevskim obavezama.

Vitka brineta bila je mamac za poglede u još jednoj ženstvenoj kombinaciji koja je naglasila njenu besprekornu figuru.

Kraljica Leticija bila je oličenje elegancije na događaju u Valensiji pod nazivom "Noche De la Economia Valenciana" na kom se pojavila u društvu svog supruga, španskog kralja Felipea VI u efektnom crnom kombinezonu bez rukava.

Savršena poslovna kombinacija kraljice Leticije: Cipele koje obožava svaka žena! (FOTO)

foto: Profimedia

Izgled bez greške s jednostavnom frizurom i šminkom, upotpunila je modernom torbicom i upečatljivom srebrnom narukvicom.

Leticija, inače majka dve ćerke, Leonor (12) i Sofije (11), postala je kraljica 2014. godine kad je njen suprug postao kralj nakon što je njegov otac Huan Karlos abdicirao.

Najskromnija kraljica na svetu: Leticija treći put u istoj kombinaciji koja je hit ove jeseni! (FOTO)

foto: Profimedia

Leticija dolazi iz sasvim obične porodice. Otac današnje španske kraljice bio je novinar, a majka je medicinska sestra i sindikalna aktivistkinja. Pohađala je državnu srednju školu, a diplomirala je na Univerzitetu Komplutense u Madridu. Kasnije je odbranila magistarski rad na Institutu za audiovizuelno novinarstvo, a s Felipeom je u vezi od 2002.

Tokom studija, Leticija je radila za dnevne novine La Nueva España, a kasnije za ABC i za novinarsku agenciju EFE.

Upravo zbog obrazovanja i karijere i činjenice da je prototip moderne nezavisne žene, kraljevska porodica je prihvatila Leticiju, premda nije plemićke krvi, a osim toga, iza sebe je imala već jedan brak. Princ Felipe i Leticija venčali su se 22. maja 2004. u katedrali Santa María la Real de la Almudena u Madridu, a televizijski prenos njihovog venčanja gledali su milioni ljudi.

Kraljica Leticija u svojoj omiljenoj boji: O njenoj odevnoj kombinaciji danas svi pričaju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs