Prelepa

Zasenila svetski džet-set: Ana Ivanović zablistala u raskošnoj haljini i sve bacila u drugi plan! (FOTO)

Bivša teniserka koja je u martu ove godine postala majka dečaka Luke, uvek je imala prefinjen stil oblačenja pa važi za apsolutnog majstora elegancije, i to one zavodljive

Moda
Autor:
Zasenila svetski džet-set: Ana Ivanović zablistala u raskošnoj haljini i sve bacila u drugi plan! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović nakon nekoliko dana provedenih u Beogradu uputili su se u Berlin na dodelu nagrada popularnog muškog magazina. Među dobitnicima našao se i fudbaler, koji je izabran za sportsku ikonu godine, a njegova draga zasenila je svetske face na crvenom tepihu svojom odevnom kombinacijom.

Ana Ivanović slavi 31. rođendan: Čestitka i specijalan poklon od muža! (FOTO)

foto: Profimedia

Bivša teniserka koja je u martu ove godine postala majka dečaka Luke, uvek je imala prefinjen stil oblačenja pa važi za apsolutnog majstora elegancije, i to one zavodljive. To je potvrdila i izborom haljine u kojoj se u četvrtak uveče pojavila na dodeli nagrada nemačkog izdanja magazina GQ. Ana Ivanović zablistala je u dugoj haljinu s dubokim dekolteom i raskošnim donjim delom.

Bastijan Švajnštajger ponosan na svoju ženu: Ana Ivanović uživa u ljubavi i majčinstvu! (FOTO)

foto: Profimedia

"Hvala što ste izabrali mene i hvala mojoj predivnoj ženi Ani. Hvala za neverovatnu noć, ovo je velika čast", zahvalio se Bastijan Švajnštajger.

Na ceremoniji u Berlinu bili su i Orlando Blum, Patrik Dempsi, Džejson Derulo i Donatela Versaće, ali je Ana definitivno modna pobednica. I ona je vest ponosno podelila na Instagramu i čestitala suprugu na novoj tituli ikone sporta.

U bikiniju šest meseci nakon porođaja: Ana Ivanović izgleda fenomenalno! (FOTO)

Par je pre Berlina boravio u Beogradu. To je bio prvi put da je osmomesečni Luka bio u Srbiji.

Ovako su proslavili godišnjicu braka: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger nikad srećniji! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs