Pogledajte

Ne meša prijateljstvo i posao: Ovo je pravi razlog zašto Megan Markl ne želi da nosi haljine Viktorije Bekam!

Na službenim fotografijama sa veridbe nosila je džemper sa njenim potpisom, ali u haljinama je nikada nećemo videti

Moda
Autor:
Ne meša prijateljstvo i posao: Ovo je pravi razlog zašto Megan Markl ne želi da nosi haljine Viktorije Bekam!
Foto: Profimedia

Da su bliski prijatelji s Viktorijom i Dejvidom Bekamom, to se odavno zna, a da uživaju u njihovom društvu, Megan Markl i princ Hari potvrdili su prvo kada su ih pozvali u maju na svoje vjenčanje, kao i da im se pridruže na australijskoj turneji zbog Invictus igara. Osim toga, navodno upravo bračni par Bekam daju vojvodi i vojvotkinji od Saseksa savete oko renoviranja njihovog doma, a angažovali su i njihovog dizajnera enterijera.

Zbog te silne bliskosti, nikoga nije začudilo kada su uoči venčanja krenule glasine da bi se Megan Markl na svom danu iz snova mogla pojaviti u venčanici Viktorije Bekam, budući da je džemper sa njenim potpisom nosila na službenim fotografijama povodom veridbe, ali i na nekim događanjima.

Nova fotografija šestomesečnog princa: Mali Luis je isti brat Džordž! (FOTO)

foto: Profimedia

To se na kraju nije dogodilo, a sama Megan je priznala kako je nikada nećemo videti u haljini s potpisom Viktorije Bekam. Ali, razlog nije da joj se one ne sviđaju, već sasvim drugi.

U vreme dok je još mogla da daje modne intervjuee, Megan je progovorila za Glamur o svom ličnom stilu i šta sme, a šta ne sme da nosi.

Javnost sumnja u prevaru: Megan Markl zapravo nije trudna?! (FOTO)

foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski

"Napokon sam počela da učim i shvatila sam da iako nešto odlično izgleda na modelu, ne znači da će i meni savršeno pristajati. Na primer, obožavam haljine Viktorije Bekam, ali jednostavno nemam dovoljno dugačak torzo da bi mogla da nosim njene modele."

Kejt u haljini koju je nosila pre 6 godina: Na njenom telu nema ni traga od tri trudnoće! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs