Pogledajte

Najskromnija kraljica na svetu: Leticija treći put u istoj kombinaciji koja je hit ove jeseni! (FOTO)

U zgradi Zastupničkog kongresa u Madridu, španska kraljica obeležila je Svetski dan mentalnog zdravlja na temu "uključivo obrazovanje, pozitivno mentalno zdravlje"

Moda
Autor:
Najskromnija kraljica na svetu: Leticija treći put u istoj kombinaciji koja je hit ove jeseni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prigodan govor i susret sa španskim državnicima, kraljica Leticija odradila je u besprekornom jesenjem stajlingu kojim je ponovo opravdala titulu jedne od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova.

Koliki je obožavatelj kreacija s potpisom nemačkog brenda Hugo Bos, Leticija je ovoga puta dokazala pojavom u majici kratkih rukava zanimljivog grafičkog dezena koju je kombininovala sa kožnom suknjom u identičnoj paleti boja.

Španska kraljica, poput mnogih dama s kraljevskih dvorova, ne krije strast prema odvažnim komadima od kože u kojima se često viđa na formalnim događanjima.

Modni dvoboj: Kraljica Leticija zasenila minić prve dame Francuske! (FOTO)

foto: Profimedia

Retro komplet majice i kožne suknje s Bosovim potpisom, kompletirala je kaputom u boji kamiline dlake, delo španskog dizajnera Felipea Varele, a po pitanju obuće i modnih dodataka odabir je pao na smeđe Magrit 'Laura' cipele lakiranog odsjaja, naupadljive minđuše i narandžastu pismo-torbu s potpisom brenda Ejndžel Šleser.

Nakon obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja, Leticija je u kraljevskoj palati Zarzuela u istom izdanju sa suprugom, kraljem Felipeom, ugostila predsednika Čilea, Sebastijana Pineru i njegovu suprugu, prvu damu Sesiliu Morel.

Kraljica Leticija u svojoj omiljenoj boji: O njenoj odevnoj kombinaciji danas svi pričaju! (FOTO)

foto: Profimedia

Da podsetimo, kraljica Leticija se u istoj odevnoj kombinaciji pojavila i tokom turneje po Americi na kojoj je boravila u junu ove godine.

Štedljiva kraljica Leticija: Istu kombinaciju nosila dva puta u mesec dana! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs