pogledajte

Moderna aristokratija: Ona je jedina kraljica na svetu koja ima hrabrosti da obuče kratak šorts! (FOTO)

Lepa španska kraljica Leticija je jedna od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, a njen stil često hvale modni zaljubljenici

Vip priča
Autor:
Moderna aristokratija: Ona je jedina kraljica na svetu koja ima hrabrosti da obuče kratak šorts! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljica Leticija sa ćerkama Leonor i Sofijom u društvu svekrve, kraljice Sofije, prošetala se pijacom na Palma de Majorci.

Zgodna španska kraljica izazvala je pravu pometnju u izdanju u kakvom je do sada nismo nikad videli. Za ležernu priliku odlučila se za sasvim neformalan outfit: kombinaciju kratkih pantalona i topa bez rukava.

Štedljiva kraljica Leticija: Istu kombinaciju nosila dva puta u mesec dana! (FOTO)

foto: Profimedia

Odličan stajling koji je u prvi plan naglasio njenu besprekornu figuru lepa je bivša novinarka začinila zanimljivim detaljima: modernom torbom od slame s kožnim ručkama, sunčanim naočarima i natikačama.

Kraljica Leticija u crvenom od glave do pete: O njenoj odevnoj kombinaciji danas svi pričaju! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica je poznata po tome što nepogrešivo kombinuje dizajnersku odeću s krpicama iz svima pristupačnih prodavnica, posebno španskih brendova, a ovoga puta je nosila top u kombinaciji bele i ružičaste boje bez rukava.

Devojčice, Leonor (12) i Sofia (11) su bile u ležernim kombinacijama, odevene poput svojih vršnjakinja u kratke pantalone i lepršave topove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs