pogledajte

Kejt Midlton u prelepoj čipkanoj haljini: Lepa vojvotkinja u društvu Ane Vintur i Naomi Kembel! (FOTO)

Nakon što se stišala buka oko odabira haljine u kojoj se uvek besprekorno doterana Kejt Midlton pojavila na dodeli nagrada Bafta, vojvotkinja od Kembridža zadivila je u zanimljivoj cvetnoj kreaciji koju potpisuje jedan od njenih najdražih dizajnera, tursko-engleski kreator Erdem Moralioglu

Moda
Autor:
Kejt Midlton u prelepoj čipkanoj haljini: Lepa vojvotkinja u društvu Ane Vintur i Naomi Kembel! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Na modnom događanju u Bakingemskoj palati pod nazivom "Commonwealth Fashion Exchange" lepa trudnica, koja će roditi u aprilu, bila je među najzapaženijim damama u predivnoj haljini od crno-bele čipke koja joj je stajala kao salivena. Kroj je naglasio trudnički stomak Kejt Midlton, vojvotkinje koja se i u trećoj trudnoći može pohvaliti zavidnom figurom.

Kejt Midlton se punđa nikad ne pokvari: Tajna je u ovom jeftinom triku! (FOTO)

foto: Profimedia

Prepoznatljiva frizura, koja je već dobila svoj poseban naziv, kob, odnosno Kejtin "long bob", malo nakita i diskretan "make up" zaokružili su ovaj ženstveni stajling jedne od najomiljenijih članica kraljevske porodice.

Kraljevski stil: Kejt Midlton i u odmakloj trudnoći izgleda elegantno! (FOTO)

foto: Profimedia

Sudeći po svemu, efektne Erdemove kreacije osvojile su lepu suprugu princa Vilijama jer ih je nosila prilikom posete Skandinaviji, premda su izazvale podeljene komentare.

Modni užas Kejt Midlton: Kritičari napljuvali izgled lepe vojvotkinje! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim Kejt, događanje nisu propustile ni Ana Vintour, dizajnerka Stela Makartni, Naomi Kembel, Sofi, grofica od Veseksa,princeza Beatris i dr.

Kejt Midlton u svili opčinila Švedsku: Odavno nije izgledala ovako dobro! (FOTO)

foto: Profimedia

Ipak, još uvek je u fokusu britanskih medija nedavna dodela nagrade Bafta.

Za dodelu ove nagrade, inače najvažnije filmske i TV nagrade u Velikoj Britaniji, ekvivalenta američkog Oskara, mnoge slavne dame su, među kojima Margo Robi, Dženifer Lorens i Anđeline Džoli, odlučile da nose crne haljine kako bi podržale kampanju "Time's Up/Me Too", baš kao i na nedavnoj dodeli nagrada Zlatni globus. Midlton se, za razliku od njih, odlučila za tamnozelenu haljinu s potpisom Dženi Pekam, ukrašenu crnom trakom, što je izazvalo neviđenu dramu na internetu.

Kejt Midlton otvoreno o trudnoći: Ništa ne može da vas pripremi za to iskustvo! (FOTO)

foto: Profimedia

Mnogi su smatrali kako je i vojvotkinja trebalo da dođe u crnom kako bi podržala međunarodnu kampanju protiv seksualnog uznemiravanja žena. Budući da članovi kraljevske porodice ne smeju javno da iskazuju svoje stavove, Kejt nije nosila crno, premda ova kampanja nema politički predznak, što je takođe deo rasprave na društvenim mrežama dovelo do usijanja.

Jeftina haljina i već nošeni kaput: Skromna Kejt Midlton u šik trudničkom izdanju! (FOTO)

foto: Profimedia

Oni skloniji Kejt, smatraju kako je svojim modnim odabirom, u kojem je bilo nekoliko crnih detalja, suptilno ipak dala podršku pokretu "Time's Up/Me Too", dok su drugi bili mnogo oštriji poput jedne tviterašice: "Kako Kejt nije sram da sedi u prvom redu u zelenoj haljini među svim drugim ženama koje su u crnom!"

Ponosna mama ispratila ćerku u vrtić: Kejt Midlton fotografisala princezu Šarlot i oduševila svet! (FOTO)

foto: Profimedia

Bilo kako bilo, Kejt Midlton je uvek u centru pažnje medija iako je dobila dostojnu konkurenticu u lepoj Megan Markl, budućoj jetrva i verenici princa Harija, koja takođe može da se pohvali sjajnim modnim odabirima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs