NEODOLJIVE FOTOGRAFIJE

Ponosna mama ispratila ćerku u vrtić: Kejt Midlton fotografisala princezu Šarlot i oduševila svet! (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža ponovno se pobrinula za neodoljive fotografije. Ovog puta su nas s britanskog kraljevskog dvora  počastili fotografijom princeze Šarlot koja je četvrta u liniji za krunu, a već sada se sve što obuče rasproda se u trenu

Vip priča 08.01.2018. - 19:44h
Princeza Šarlot, Foto: Profimedia

Za dvogodišnju princezu je to bio veliki dan: prvi u "Willcocks Nursery School", koja je odmah do kultne dvorane "Royal Albert Hall" u Londonu i vrlo blizu Kensingtonskoj palati gde živi sa svojim roditeljima i bratom. Navodno je u školu krenula još prošle nedelje, ali britanski par tek nas je sada počastio fotografijama: objavljene su dve fotografije princeze Šarlot koje je snimila njena mama, Kejt Midlton.

 

Princ Džordž i princeza Šarlot ne odrastaju onako kako mislite: 5 zanimljivosti koje niste znali o njima!

foto: Profimedia

Dvogodišnjakinja je pozirala za dve fotografije koje su snimljene na stepenicama Kensingtonske palate. Obučena u tamnocrveni, vuneni kaputić brenda Amaia, smeđe štrample, crvene cipelice i usklađenu crvenu mašnicu u kosi odmah je osvojila simpatije, dok je na leđima nosila ružičasti ruksak brenda "Cath Kidston" koji je bio usklađen sa šalom iste boje.


Hajde, mama, idemo: Nestrpljiva princeza Šarlot bacila senku na stidljivog Džordža! (FOTO)

foto: Profimedia

Godišnja školarina u "Willcocksu", koji je osnovan 1964. godine, je oko 12 hiljada dolara. Mnogi su iznenađeni odabirom škole jer se očekivalo da će princeza Šarlot krenuti za svojim 4-godišnjim bratom koji od septembra prošle godine pohađa školu "Thomas's Battersea". On je krenuo u vrtić u istoj dobi, ali je pohađao "Montessori" školu koja je bila u blizini njihovog prethodnog doma Anmer Hala u Norfolku.


Princ Džordž prezire odlazak u školu: Ne bira sredstva kako bi se izvukao! (FOTO)

foto: Profimedia

Džordž i Šarlot će ove godine dobiti brata ili sestru vojvotkinja Kejt trebalo bi da se porodi u aprilu, a mesec dana kasnije očekuje ih venčanje princa Harija i bivše glumice Megan Markl.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...