Pogledajte

Stilski trik Kejt Midlton: Elegantna u svakoj prilici! (FOTO)

Ketrin Midlton posetila je "Rugby Portobello", a i učestvovaće na zabavi pod nazivom "Magic mums" (magične mame)

Star look
Autor:
Stilski trik Kejt Midlton: Elegantna u svakoj prilici! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža stigla je u tradicionalnu posetu udruzi "Rugby Portobello" koja pomaže majkama u odgajanju dece. U sklopu poseta imaće brojne aktivnosti ali će i učestvovati na prazničnoj zabavi pod nazivom "Magic mums" (u bukvalnom prevodu magične mame).

Noge Kejt Midlton u prvom planu: Vojvotkinja od Kembridža u mini haljini! (FOTO)

foto: Profimedia

Za ovu priliku Kejt Midlton opet je posegnula za jednostavnom kombinacijom sastavljenom od crne haljine i salonki u istoj boji koje je nadopunila trudničkim kaputom londonskog brenda "Seraphine".

Kako piše na stranici brenda, ovaj trudnički kaput takozvanog carskog kroja dizajniran je za nošenje tokom, ali i nakon trudnoće. Napravljen je od vune, ukrašen detaljima od crnog somota i neverovatno je udoban za nošenje bez obzira na to da li ste u blaženom stanju ili ne.

Elegantna Kejt Midlton: Ni u trudnoći ne odustaje od štikli! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovaj kaput Ketrin je prvi put nosila 2014. godine tokom službene turneje po Sjedinjenim Američkim državama, kada je bila trudna sa princezom Šarlot.

Vojvotkinja često nosi kapute koji "glume" haljinu u službenim prilikama pa ih ni ne skida sa sebe u tim situacijama. To je mudar potez buduće kraljice koja uvek mora biti decentna i elegantna, pa ovim malim trikom vešto prikriva eventualne prekratke haljine koje ni ne sme da obuče bez kaputa prikladne dužine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs