Gde ima dima, ima i vatre?

Bivša drugarica isprozivala Megan Markl: Iznenadiće vas ko je stao na njenu stranu!

Nakon što su se u medijima pojavili zlonamerni komentari o budućoj supruzi princa Harija, jedna pripadnica kraljevske porodice zdušno je uzela Megan pod svoje

Šuška se
21:59h Autor:
Bivša drugarica isprozivala Megan Markl: Iznenadiće vas ko je stao na njenu stranu!
Foto: AP / Alastair Grant

Tokom proteklih dana, američki mediji preneli su da je školska drugarica Megan Markl Ninaki Pridi ispričala nimalo prijatnu priču o slavnoj glumici i budućoj vojvotkinji od Saseksa, piše Glossy.

Navodno, Ninaki i Megan bile su drugarice čak tri decenije, a njihovo prijateljstvo okončalo se nakon glumičinog razvoda od producenta Trevora Engelsona.

"Mesec dana nakon razvoda, želela sam da vidim kako je Trevor, pa smo se našli i popričali. Ono što sam saznala nakon što sam razgovarala s njim okončalo je moje drugarstvo s Megan", počela je Ninaki.

Šta sve čeka Megan Markl nakon veridbe: Ni Kejt Midlton nije imala ovakav status! (FOTO)

Ona nije želela da otkriva šta je sve čula, ali je objasnila da je morala da stane na Trevorovu stranu.

"Mislim da je Megan bila proračunata u tome kako funkcioniše s ljudima i u svojim odnosima. Ona je veliki strateg u upravljanju krugovima prijatelja. Kada odluči da više ne treba da budete deo njenog života, ume da bude veoma hladna", rekla je.

Kako pišu strani mediji, ovaj komentar nije se dopao Kejt Midlton!

Sudeći po pisanju australijskog portala New Idea, izvor iz palate ispričao je da je Kejt užasnuta zbog negativnih komentara o Megan Markl.

"Kejt je bila na njenom mestu, prošla je sve to i zna koliko teške prve nedelje života u kraljevskoj porodici mogu da budu", rekao je izvor. "Kejt je veoma rano shvatila da morate biti tvrđi da izdržite sve kritike koje se pojavljuju."

Midltonova se suočavala s optužbama da je bila obična, dok je Megan verovatno još teže jer nosi sa sobom dva tereta: raniju svetsku slavu i razvod.

"To znači da ima mnogo ljudi koji stoje u redu da je gađaju jajima", zaključio je izvor. "Kejt je odlučila da će uzeti Megan pod svoje i zaštititi je. Hari joj je kao brat, a nikad ga nije videla ovako srećnog."

Problematična porodica Megan Markl sprema haos na venčanju: Doći ćemo i ako nas ne pozove! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs