Tužila novine

Kejt Midlton besna, razočarana, uvređena: Ovu izdaju neće lako oprostiti!

Kejt to nije očekivala. Ima mnogo pitanja bez odgovora, posebno ko je ispričao sve te stvari medijima

Vip priča
Autor:
Kejt Midlton besna, razočarana, uvređena: Ovu izdaju neće lako oprostiti!
Foto: Shuterstock

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton pre neki dan su tužili magazin Tatler zbog neprijatnog članka o njima nazvanom Ketrin Velika, a interesantano je da je urednik ovog lista Kejtin (nekadašnji) blizak prijatelj, piše Glossy. Kako kažu izvori bliski kraljevskom paru, vojvotkinji od Kembridža teško je pao ovaj članak pre svega zato što je njegovo objavljivanje dopustio Ričard Denen, njen drugar još od studentskih dana.

Kejt i Denen upoznali su se na Univerzitetu Sent Endrjuz i, štaviše, bili tako dobri prijatelji da su putovali zajedno.

"Kejt je bila povređena i potresla se. Vrlo je neprijatna situacija. Ali oseća se i iznevereno jer je Ričard njen prijatelj još od Sent Endrjuza. Kejt to nije očekivala. Ima mnogo pitanja bez odgovora, posebno ko je ispričao sve te stvari za Tatler jer njeni pravi prijatelji nikad ne bi pričali o njoj", rekao je medijima izvor blizak vojvotkinji.

Inače, Denen je 2015. čak objavio i staru fotografiju Kejt Midlton na društvenim mrežama, a potom je obrisao. Na njoj buduća kraljica jede sendvič na aerodromu, a on je napisao da je to bilo pre nego što je život postao ozbiljan i dok je još vojvotkinja jela pšenicu i letela ekonomskom klasom.

Nije poznato kada su se Midltonova i Denen udaljili, a on je bio među zvanicama na njenom i Vilijamovom venčanju 2011. godine. U godinama koje su usledile, u nekoliko navrata je davao izjave o Kejt.

Pre nekoliko dana, britanski mediji javili su da princ Vilijam i Kejt Midlton tuže Tatler zbog "okrutne i seksističke" priče. Sporni članak počinje pohvalno i naziva vojvotkinju jednomm od najuticajnijih žena na svetu, ali je većim delom negativan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs