pogledajte

Novi izgled obožavanog premijera Kanade: On je najprivlačniji političar na svetu! (FOTO)

Šef Kanade tokom karantina, zbog kojeg su bili zatvoreni svi frizerski saloni, pustio je svoju kovrdžavu kosu, a sada se okuražio pa je na red stigla i brada, obožavateljke su malo je reći - oduševljene.

Star look
12:38h Autor:
Novi izgled obožavanog premijera Kanade: On je najprivlačniji političar na svetu! (FOTO)
Džastin Trudo, Foto: Profimedia

Kanadski premijer, Džastin Trudo (48), zavrteo je glave mnogim ženama širom sveta, kako i ne bi kad naizgled ima sve, zgodan je, pametan, uspešan i imućan.

Čovek koji je svojom pojavom zaludeo Internet, prvo se tokom karantina pojavio s dužom kosom, koja mu je tokom pandemije postala zaštitni znak, a sada je odlučio da ode i korak dalje, pa je pustio i bradu, koja mu stoji, složićete se - fantastično.

Zavela dečaka, rasturila porodicu, postala prva dama: Novi detalji iz života Brižit Makron! (FOTO)

foto: AP / Adrian Wyld

Premijer je već poznat po opuštenom stilu pa nas je zabavljao svojim čarapama s likovima iz filmova. Kanađani odobravaju novi izgled premijera, a posebno ga hvali vojska njegovih obožavateljki na internetu.

Stilisti širom sveta komentarišu kako političar već nekoliko meseci puno pažnje posvećuje svojoj bradi, koja je prošarana sedima i koja se navode odlično uklapa s dugom, lagano kovrdžavom kosom.

''Ovom bradom, bez sumnje, stvara određeni nivo zrelosti.'', rekla je za BBC Lajn Maki, dok neki smatraju da ga je malo "ostarela''.

Većina političara krije fotografije iz detinjstva i rane mladosti, kad su imali loše frizure, krive zube, bubuljice...,ali ne i Džastin Trudo.

Od nemaštine do vrha: Neverovatna životna priča Arnolda Švarcenegera! (FOTO)

Fotografije kanadskog premijera iz studentskih dana, preplanulog, nasmejanog i golog torza, postali su viralni hit i potvrdili da je on zaista najprivlačniji političar na svetu.

Ali, nije stvar samo u tome što je bezobrazno zgodan: drugi najmlađi premijer jedne od najbogatijih zemalja sveta simpatije je osvojio otkačenim ponašanjem, liberalnim stavovima, otvorenošću i brigom za žene, manjine i izbeglice.

U gradnji imidža idealnog političara mnogo je pomogla i njegova neupitna odanost supruzi, bivšoj TV voditeljki Sofi Gregoir (44), s kojom ima troje dece - Ksaviera Džejmsa (12), Elu-Grejs Margaret (11) i Hadriena (6).

Ipak, tajna njegovog uspeha je u neverovatnom šarmu, koji je britanski dnevnik ''The Telegraph'' opisao kao "Trudo efekat".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs