pogledajte

Salma Hajek u šestoj deceniji izgleda brutalno: Glumica ne daje ni dinara na tretmane i operacije! (FOTO)

Poznata po svojim oblinama, tamnoj kosi i besprekornom tenu, Salma Hajek je već godinama jedan od najvećih seks-simbola i uvek ukrade svu pažnju na crvenom tepihu, ali i izvan njega.

Star look
Autor:
Salma Hajek u šestoj deceniji izgleda brutalno: Glumica ne daje ni dinara na tretmane i operacije! (FOTO)
Selma Hajek, Foto: Profimedia

Glumica Salma Hajek opet je razoružala pratioce s društvenih mreža fotografijom iz bazena mokre kose. Glumici je koža besprekorno čista, nema bora...

Spontanom fotografijom bez trunke šminke definitivno je opravdala epitet jedne od najlepših žena na svetu.

Rođena je u Meksiku, a karijeru je započela s 23 godine, glumeći u meksičkoj telenoveli "Teresa". Kasnije se preselila u Holivud i ubrzo se pojavila u filmovima "Desperado", gde je glumila s Antonijem Banderasom, "From Dusk till Dawn" i u filmu "Dogma". Ali, jedna od njenih najzapaženijih uloga bila je ona meksičke slikarke Fride Kalo u filmu "Frida", koja joj je donela nominaciju za Oskara, BAFTA i Zlatni Globus nagradu.

Od prikolice do zvezda: Životna priča holivudskog zavodnika - Metjua Mekonehija! (FOTO)

Danas je Salma uslešna producentkinja i majka. Salma je već 10 godina u braku s multimilijarderom Fransoa-Henrijem Pinoltom (57), s kojim ima i 11-godišnju ćerku Valentinu Palomu.

Ljubav Salme Hajek i milionera odoleva preprekama već čitavu deceniju: Jedino on je znao kako da me zadrži kraj sebe!

U jednom nedavnom intervjuu, Hajek je progovorila o svom izgledu i starenju i otkrila da, uprkos promenama koje donose godine, nikad nije bila zadovoljnija i srećnija.

"Još uvek se osećam pomalo seksi jer je moj suprug jako dobar u tome da me podseti kako još uvek imam to u sebi. Ali, u mom životu nije najvažnija stvar osećati se seksi", iskreno priznaje glumica i dodaje da je za nju definicija sreće pre svega - porodica. Vedrim pristupom životu i odličnim smislom za humor neretko ističe da se nikad nije podvrgavala plastičnim operacijama i botoksu i da nije probala čak ni hemijske pilinge ili mikrodermoabraziju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs