pokrenuta lavina

Mia Farou nakon emitovanja serijala o VUDIJU ALENU: Ne mogu da OPROSTIM sebi što sam ga PUSTILA U SVOJU PORODICU! (FOTO)

Glumica je pristala da učestvuje  u četverodelnom dokumentarnom serijalu HBO-a ‘Allen protiv Farrow‘ u nadi da će se kontroverze rasvetliti nakon tolikih godina, dok je njen bivši životni partner Vudi Alen odbio da učestvije. Sve što je misli da kažei, učinio je u autobiografiji ‘Apropos of Nothing‘ i porekoa seksualno zlostavljanje ćerke Dilan.

Vip priča 23.02.2021. - 21:46h Autor: Stil / gloria.hr
Foto: Profimedia

Čini se da neke rane nikad ne zarastaju jer američka glumica Mia Faou i danas oseća istu bol zbog otkrića da je njen suprug, reditelj Vudi Alen, početkom 90-ih zaveo njihovu usvojenu ćerku Sun Ji, na što se nadovezala optužba njihove usvojene ćerke Dilan kako ju je seksualno zlostavljao kad joj je bilo samo sedam godina.

 

"I danas silno žalim zbog tih događaja. Ne mogu da oprostim sebi što sam tu osobu pustila u svoju porodicu, što nisam bila dovoljno sumnjičava. To je moja greška, ja sam kriva, ne mogu učiniti ništa što bi poništilo ono što je učinio", izjavila je potresena glumica za magazin Pipl poljuljana dokumentarnim serijalom HBO-a "Allen protiv Farrow" koji raščlanjuje jedan od najvećih skandala u zabavljačkoj industriji.

 

Njujorški reditelj i četvorostruki dobitnik Oskara nije se oglasio. Nije hteo da učestvuje ni u nastajanju dokumentarne serije, a sve što je mislio da izjavi o zlostavljanju napisao je u autobiografiji "Apropos of Nothing" - u kojoj ga je porekao.

 

Ko je bio Džefri Epstajn: Milijarder koji je regrutovao devojčice, želeo da stvori rasu superljudi!

Vudi Alen
foto: Profimedia

Trebale su da prođu godine kako bi događaji koji proganjaju Miju Farou dobili novi smisao iz perspektive #Me too pokreta. Nije slučajno što je veliku ulogu u nastanku pokreta imao Ronan Farou, biološki sin Mije Farou i Vudi Alena, američki novinar koji je nekoliko puta ponovio da je njegov otac seksualni predator. A zbog izveštavanja o optužbama za seksualno zlostavljanje brojnih glumica protiv holivudskog producenta Harvija Vajnstina, pre tri godine dobio je Pulitcerovu nagradu.

 

Razgovor sa psihijatrom

 

Razlog zbog kojeg se 76-godišnja Mia Farou ne može pomiriti s prošlošću osećaj je bezuslovne ljubavi i požrtvovnosti, poznat svakoj mami. Stalno vrti u glavi isti film, pita se šta je mogla da uradi, predbacuje sebi i krivi sebe što je zakazala jer nije bila dovoljno budna, nije dovoljno pazila, nije insistirala da se suoči sa tadašnjim nevenčanim partnerom pa makar i po cenu njihove veze.

 

NAIME, KAD JE PRIMETILA DA JE REDITELJ STRAHOVITO FOKUSIRAN NA DILAN (DOK GA OSTALA DECA NISU TOLIKO ZANIMALA), DOK JE MALENA POČELA UZMICATI PRED NJIM, PORAZGOVARALA JE S MUŽEM JER JE SUMNJALA DA SE NEŠTO DEŠAVA

 

"Jako se naljutio, kao da sam ga optužila da je ubica sekirom. Povukla sam se, zaplakala i izvinjavala sam mu se. A on mi je rekao:”Iskreno mislim da ti treba pomoć”. I sama sam počela da razmišlja da ludi. Jer, on ne može biti pedofil. Htela sam da verujem da nije u stanju da bude ono čega sam se toliko bojala", ispričala je u dokumentarcu glumica poznata po TV serija "Gradić Peyton" i filmovima "Rozmerina  beba" te "Veliki Gatsby".

 

Tragične smrti usvojene dece Mije Farou: Ćerka i sin se ubili jer ih je zlostavljala, druga ćerka umrla od side u siromaštvu?! (FOTO)

Vudi Alen
foto: Profimedia

Poverila se psihijatru, ali taj razgovor joj je probudio dodatne sumnje umesto da ju umiri. Predloženo joj je, naime, da psihijatar popriča s njenim nevenčanim suprugom. Vudi Alen je začudo pristao na razgovor, a zaključak stručnjaka bio je da je njegovo ponašanje prema Dilan otkriva nenormalan odnos s ćerkom, ali da to nije seksualno.

 

Majčinski instinkt govorio joj je jedno, a reditelj joj je pričao drugo. Situacija je postajala sve gora dok 1992., u njegovom stanu nije naišla na strašno otkriće (on imao svoj stan u blizini i nikada ne bi prespavao u njenom).

 

Strašne fotografije

 

Naime, glumica je živela u svom stanu u Njjorku i brinula se o svojoj deci jer je reditelj, prema sopstvenim rečima imao „ nula posto zainteresovanosti” za to. Ona je bila glavni emotivni i finansijski oslonac blizancima Metjuu i Saši koje je dobila u braku sa rediteljem Andreom Previnom, usvojenoj ćerki Lark Song Previn, biološkom sinu (s bivšim suprugom) Flečeru Previnu, usvojenoj ćerki Samer Song 'Dejzi' Previn, usvojenoj ćerki Sun Ji Previn, usvojenim sinovima Mojsiju Farou i Dilanu Farou kao i Sašelom'Ronanom' Farovim (biološkim sinom s Vudi Alenom).

 

Supruga optuženog reditelja Vudija Alena progovorila nakon 25 godina ćutanja: Mrzela Miju Farou, tvrdi da ju je on zaveo! (FOTO)

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia

Samo mesec dana pre kraha te veze, nakon otkrića u njegovom stanu čiji je ključ imala, usvojila je i dečaka Tama Faroua.

 

"Pronašla sam polaroid fotografije pornografskog sadržaja. Na svima je bila jedna devojka. Pogledala sam malo bolje i užasnuto shvatila da je na njima Sun Ji Moja ćerka", glumica se u dokumentarcu priseća trenutka kada se suočila sa strahovitim udarcem: otkriću tajne između Vudija Alena i Sun Ji.

 

Mučno raščišćavanje

 

Ostalo je mučna istorija...Vudi Alen otišao je iz njenog života sa Sun Ji, koju je oženio 1997. A malena Dilan tek je nakon njegovog odlaska smogla snage da otkrije majci šta joj se događalo.

 

"Kada smo ostali sami, pozvao me da odemo na tavan. Govorio mi je da ćemo ići zajedno u Pariz. Da ću glumiti u njegovom filmu. Polegao me je tako da ležim na stomaku. Onda me je seksualno zlostavljao. Sećam se da sam se fokusirala na bratov vozić. Onda je odjednom stao. Sišli smo s tavana", opisala je Dilan mučne trenutke.

Vudi Alen
foto: Profimedia

Usledila je istraga nakon koje je sudiija odlučio da je Alenovo ponašanje bilo neprimereno, ali ne i seksualno zlostavljanje. Državni advokat je, pak, rekao da ima dovoljno dokaza za podizanje optužnice, ali to neće uraditi kako bi zaštitio privatnost deteta. Nakon mučnog raščišćavanja, situacija u toj ružnoj priči ni danas nije čista.

 

Emitovanje dokumentarca "Allen protiv Farrow" pokušaj je da se na taj slučaj napokon stavi tačka i da jedna mama, koja se sve ove godine optužuje te svaki put iznova prolazi kroz jedan od najgorih skandala u američkom šou biznisu, oprosti sebi. I pospremi u mentalnu fioku događaje koji su je toliko povredili.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs