PRAVA LJUBAV

Ljubav Salme Hajek i milionera odoleva preprekama već čitavu deceniju: Jedino on je znao kako da me zadrži kraj sebe!

Njihova ljubavna oriča je kao  iz nekog romana

Ljubav i zavođenje
13:10h Autor:
Foto: Profimedia

Čak i najljepše žene, pšoput Salme Hajek imaju problem da pronađu srodnu dušu. Ona je, kako kaže, pravila mnogo pogrešnih izbora dok nije upoznala onog pravog. "Bila sam očajna dok nisma upoznala njega. On je promenio čitav moj svet."

 

Glumica je priznala da je žurila da pronađe partnera kada je bila mlađa sa kojima će provesti ceo život. "Zbog te želje sam pravila velike greške i izlazila sa muškarcima sa kojima nisam trebala."

 

"Da sam znala da me on čeka na kraju puta upošte ne bih brinula", rekla je Selma. 

 

Svog budućeg muža, francuskog milijardera i čelnog čoveka "Keringa", druge najveće luksuzne kompanije, koja u svojem portfoliju drži brendove poput "Guči", "Balensijaga", "Yves Sainta Laurent" i mnogih drugih, Fransoaa Anrija Pinoa upoznala je 29. aprila 2006. u Veneciji.

 

Već 55 godina jedno drugom su naveća podrška: U ludom svetu mode, Ralf Loren i Riki su uspeli da sačuvaju svoju ljubav!

foto: Profimedia

Pino je na taj događaj došao u pratnji brata i sestre, budući da se tek razveo od žene. Organizatori događaja želeli su i neku svetsku zvezdu na otvaranju, a nakon što su pozvali Penelope Kruz i Salmu Hajek, koje su snimale film u Rimu, samo je lepa Salma pristala da dođe. Iako su se već sreli na nekim društvenim događanjima, Pino i Salma do te večeri nisu imali prilike da razgovaraju. Između njih je odmah proradila hemija pa su celo veče proveli zajedno.

 

Ona i milioner su uplovoli u bračne vode na dan zaljubljenih 2009. godine. Njihov deceniju dug brak je prepun razumevanja i međusobnog poštovanja. "Poštujemo jedno drugo i imamo iste poglede na svet, zato smo i uspeli da održimo stras i ljubav već 10 godina."

 

Hju Grant otvorio dušu: Pomisao na brak i decu me je užasavala dok nisam upoznao Anu, ona je promenila ceo moj svet! (FOTO)

foto: Profimedia

"Da sam mogla da imam uvid u budućnost, rekla bih sebi: Dobićeš sjajnog muža koji će te obožavati prestani da brineš. Poštedela bih sebe toliko loših i mlakih odnosa."

 

Bračni par ima sedmogodišnju ćerku Valentinu i za njih je roditeljstvo primarna stvar u životu. Osim Valentine, Franko ima i dvoje dece iz prvog braka i jedno iz veze sa manekenkom Lindom Evanđelistom. Poznat kao neko ko voli da bude u društvu lepih žena, svoju sreću je napokon pronašao i skrasio se pored Selme, sa kojom kaže da želi da dočeka starost.

 

"Nikad nisam bila odvojena od svog deteta duže od 2 dana. Svoje poslovne obaveze organizujem tako da ona nikad ne ispašta zbog toga. Čak sam u jednom trenutku pomišljala da se popuno odrekenem karijere zbog nje. 

 

On je najseksepilniji muškarac na svetu, njega žele sve žene, a on voli samo nju: Džon Ledžend otkriva recept za uspešan brak!(FOTO)

foto: Profimedia

Zahvaljujući nagovoru muža ona se vratila na velike ekrane. "Kada sam bila u dilemi da li nastaviti ili se povući sa javne scene rekao mi je: Nisam se oženio devojkom koja sedi kod kući i ne ostvaruje svoje ambicije. Ti si jaka žena, nema razloga da ne budeš uspešna na oba polja."

 

"On je moj naveći oslonac i vetar u leđa kad je napotrebnije", iskrena je ona.

 

"Vrlo je važno da svaka žena zapamti, samo onaj muškarac koji vas podržava i poštuje je onaj pravi. Ne pristajte ni na šta manej od toga", 

zaključila je glumica.

 

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...