Sve je unapred predodređeno

Stroga pravila lepote kojih Kejt Midlton mora da se drži: Nema eksperimentisanja!

Kejt Midlton je zasigurno jedna od najomiljenijih članica kraljevske porodice, a otkad je postala supruga princa Vilijama, izgradila je prepoznatljiv modni stil

Vip priča
11:06h Autor:
Stroga pravila lepote kojih Kejt Midlton mora da se drži: Nema eksperimentisanja!
Foto: AP / Alastair Grant

Vojvotkinja od Kembridža je bez sumnje prava modna ikona, međutim svi Kejtini stajlinzi pod strogim su nadzorom, pa nema mesta bilo kakvim bjuti ili modnim eksperimentisanjima.

Verovatno ste primetili da Kejt Midlton nikad ne nosi crveni ruž već one u prirodnijim nijansama poput bež ili ružičaste, a lakovi za nokte koje koristi su isključivo u nežnijim tonovima. Naime, kraljica Elizabeta i Kejt godinama su verne istoj nijansi svetloružičastog laka, koja se s lakoćom uklapa u dnevne ili večernje stajlinge. Inače, ovu nijansu laka obožavaju i mnoge mlade jer se odlično slaže uz nijanse venčanica.

Skromna i štedljiva Kejt Midlton: 13 godina nosi jedne čizme! (FOTO)

foto: AP / Alastair Grant

Vojvotkinja nikada ne nosi veštačke trepavice ni veštačke nokte, jer je to takođe zabranjeno britanskim kraljevskim protokolom, odnosno smatra se neprimerenim.

Obrve i kosa takođe moraju da budu što prirodniji. Što se tiče kose, nepoželjni su pramenovi i ekstenzije.

foto: Profimedia

Osim toga, kraljevski protokol nalaže i stroga pravila oblačenja, pa vojvoda i vojvotkinja od Kembridža farmerke mogu da obuku u retkim prilikama, recimo kad šetaju pse. Nepoželjne su cipele otvorenih prstiju, a iako je dobro poznato da kraljica Elizabeta nije ljubiteljka cipela na platformu, Kejt je na neki način pronašla način da zaobiđe to pravilo, pa nosi lakovane bež platforme koje pristaju uz sve.

Elegantna Kejt Midlton: Ni u trudnoći ne odustaje od štikli! (FOTO)

foto: Profimedia

Najlonke su obavezne. Čak se i modni dodaci pažljivo biraju, pa Kejt Midlton ne sme da nosi bižuteriju, već isključivo nakit kraljevske porodice. Što se tiče torbica, preporučljivo je da je nosi u ruci ili u nivou lakta, a nikako ne na ramenu.

Najozbiljnija konkurencija Kejt Midlton: Danska princeza Meri na modnom tronu! (FOTO)

foto: AP / Alastair Grant

Inače, javnost s velikim zanimanjem iščekuje ulazak u kraljevsku porodicu Kejtine modne konkurentkinje Megan Markl koja će takođe morati da se prilagodi strogim pravilima kraljevskog dvora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs