Novi život

15 stvari koje Megan Markl neće smeti da radi nakon udaje: Ne bi se sve devojke menjale sa njom! (FOTO)

Život američke glumice Megan Markl nakon venčanja, koje je zakazano za 19. maj ove godine, okrenuće se naglavačke. Kad i službeno postane članica britanske kraljevske porodice, od nekih stvari će morati zauvek da se oprosti

Vip priča
10:30h Autor:
15 stvari koje Megan Markl neće smeti da radi nakon udaje: Ne bi se sve devojke menjale sa njom! (FOTO)
Foto: Profimedia

1. Zbogom selfijima

Iako je donedavno bila velika ljubiteljka društvenih mreža i često na svom profilu objavljivala razne privatne fotografije, poslednjih meseci Megan Markl promenila je navike. I sama je prilikom svog prvog službenog izlaska u javnost s princem Harijem naglasila ovo kraljevsko pravilo. Par iz okupljene publike ju je tog dana u Notingemu zamolio za selfi, na šta je Megan jasno odgovorila: "Nije nam dozvoljeno da snimamo selfije."

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

2. Ne sme da izlazi u javnost potpuno sama

Nijedan član kraljevske porodice nikada ne odlazi nigde bez pratnje ili obezbeđenja. Takvo pravilo će uskoro morati da poštuje i lepa Amerikanka koja je do sada samostalno obavljala većinu svojih obaveza.

Klanjaće se čak i Kejt Midlton: Kraljevska pravila koja će Megan Markl morati da poštuje!

foto: Profimedia

3. Ne sme da daje autograme

Članovima kraljevske porodice nije dozvoljeno da dele autograme obožavaocima zbog straha da bi njihov potpis mogao da se falsifikuje ili iskoristi protiv kraljevstva. Iako je kao slavna glumica do sada navikla da deli autograme, samom veridbom i to joj postaje nedostupno.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

4. Zbogom i društvenim mrežama

Baš kako to rade princ Vilijam, vojvotkinja Kejt Midlton i princ Hari, tako će i Megan na društvenim mrežama biti dostupna samo na službenim profilima kraljevske porodice i to pod nazivom Kensingtonska palata, a na kojima se objavljuju sve aktuelnosti u vezi sa monarhijom. Javnost je upravo preko njih saznala za njihovu veridbu, kao i datum venčanja.

5. Ništa od iskazivanja emocija u javnosti

Pripadnici kraljevstva u svojim javnim angažmanima su gotovo uvek suzdržani i nikada ih nećete videti u intimnim situacijama. Iako su mladi princ Hari i njegova verenica mnogo otvoreniji od drugih kraljevskih parova, od sada ćemo ih sve ređe viđati u prisnim zagrljajima i razmenjivanju nežnosti.

foto: Profimedia

6. Ne sme da glasa

Iako je Amerikanka poznata po svojim oštrim stavovima oko rasnih pitanja zbog neprijatnih iskustava koja je u prošlosti imala njena majka (Megan je inače ćerka Afroamerikanke i oca belca), kada jednom kaže "da" princu Hariju moraće da ublaži svoje stavove. Naime, članovima kraljevske porodice nije dozvoljeno da se kandiduju za određene političke položaje, kao ni da javno raspravljaju o bilo kakvim aktuelnim političkim pitanjima, a isto tako ne sme da odlazi na glasanje.

7. Ne sme da nosi oskudnu i prozirnu odeću

Iako je na službenim vereničkim fotografijama nosila dugačku haljinu s dramatičnim završetkom od tila i izvezenim zlatnim nitima u obliku listova na prozirnoj tkanini australijske modne kuće Ralph & Russo, izvesno je da je to njeno poslednje pojavljivanje u ovakvom modnom izdanju. Osim toga, nije uobičajeno da članice kraljevske porodice izlaze u javnost bez prozirnih najlonki, što je Megan takođe prekršila na dan objave svoje veridbe.

Čekala ju je uloga života: Evo čega se Megan Markl odrekla zbog princa Harija! (FOTO)

foto: Profimedia

8. Ne sme da nosi ni tamni lak za nokte

Sofisticiranost i otmenost oduvek je krasila princeze i vojvotkinje, a u takve se epitete nikako ne uklapaju neki aktuelni trendovi kao što su, na primer, jaki i tamni lakovi za nokte. Kraljica i Kejt Midlton tako su već godinama verne istoj nijansi svetloružičastog laka za nokte.

9. Cipele na punu petu nisu poželjne

Ovo pravilo navodno treba da se poštuje samo kad je kraljica u blizini.

"Kraljica Elizabeta nije obožavateljka platformi. Zaista ih ne voli i to znaju sve članice kraljevske porodice", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za Vanity Fair pre dvije godine. Ali tog pravila se ne drži vojvotkinja Kejt Mideton jer ih obožava.

10. Ne sme da plazi jezik

Iako je prije nekoliko dana na svečanoj proslavi Božića uz kraljevsku porodicu u Sandringamu Megan Markl uz dozu uzbuđenja jednom od fanova pozirala isplazivši jezik, dobro je poznato da se takvo ponašanje toleriše samo najmlađim članovima porodice koji još nisu svesni svojih postupaka.

Kejt Midlton i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti: Rame uz rame na božićnoj misi! (FOTO)

11. Ništa od velikih torbi

Kao velika ljubiteljka mode, koja je nekad vodila lifestyle blog na kojem je delila modne savete obožavateljkama, Megan je s godinama menjala stilove. Nekad se u njenom stajlingu nalazila i velika ženska torba, koja je vrlo praktična jer u nju stane mnogo stvari. Ali, to joj ulaskom u kraljevsku porodicu više neće biti dozvoljeno. Moći će da nosi tek ručne torbice koje odišu ženstvenošću i svakom autfitu daju dozu elegancije.

foto: Profimedia

12. Ne sme na nedelju mode

Ova 36-godišnjakinja do sada je bila rado viđen gost na mnogim modnim revijama, ali to je za nju sada završeno poglavlje.

Od čega će živeti princ Hari i Megan Markl kada ne rade: Ovoliko je sada njihovo bogatstvo!

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

13. Ne sme da sedi gde god poželi

Red sedenja u prostoriji ili za stolom pri obedovanju u kraljevskoj porodici se poštuje već vekovima. On ide prema redu za nasleđivanje krune, što u Meganinom slučaju znači da će u većini prilika sedeti pored svog budućeg supruga Harija, ali nešto dalje od devera i jetrve Vilijama i Kejt Midlton. Osim toga, ovaj redosled poštuje se i pri ulasku i izlasku iz prostorije.

14. Ne sme da prebaci nogu preko noge dok sedi

Svaka ženska članica kraljevske porodice je dobro upoznata s ovim pravilom, pa se istom sada uči i lepa crnka. Svaki put kada sedne, noge mora da zakrivi i spoji, a ne da ih prebaci jednu preko druge jer bi joj se u tom slučaju mogao nazirati donji veš. Isto tako, mora polako da usvaja pravilan ulazak i izlazak iz automobila prilikom javnih protokola. Veliku pomoć u ovome verovatno joj daje jetrva Kejt Midlton koja je u tome već prava profesionalka.

3 najintimnije tajne princa Harija i Megan Markl: Otkriveno kakav je njihov odnos zaista! (FOTO)

foto: Profimedia

15. Ne sme na spavanje pre nego što to učini kraljica

Ovo pravilo poštuje se samo kada članovi porodice spavaju u istoj kući s kraljicom Elizabetom. Tada svi čekaju njen odlazak na počinak kako bi se i sami uputili u svoje sobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs