Pogledajte

Kejt Midlton: Modni dodatak kojim je kraljica ukazala čast lepoj vojvotkinji! (FOTO)

Britanska kraljica Elizabeta II i princ Filip proslavili su 70. godišnjicu braka na svečanoj večeri upriličenoj u njihovoj rezidenciju u Berkšajeru...

Star look
15:48h Autor:
Kejt Midlton: Modni dodatak kojim je kraljica ukazala čast lepoj vojvotkinji! (FOTO)
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Profimedia

Članovi britanske kraljevske porodice okupili su se u rezidenciji u Berkšajeru posebnim povodom. Naime, 91-godišnja kraljica Elizabeta II i 96-godišnji princ Filip proslavili su 70. godišnjicu braka.

Na svečanoj večeri upriličenoj u njihovoj rezidenciji okupili su se brojni uvaženi gosti, a među njima su bili vojvotkinja i vojvoda od Kembridža.

Za romantiku vam ne trebaju milioni: Ovako Kejt Midlton i princ Vilijam zamišljaju savršeno veče! (FOTO)

foto: Profimedia

S obzirom na to da se radilo o privatnom okupljanju, novinari nisu imali pristup događanju, ali spretni fotoreporteri uspeli su da snime Kejt Midlton i princa Vilijama u automobilu na putu do rezidencije.

Bilo je to dovoljno da modni stručnjaci odmah prepoznaju odevne komade i dodatke na lepoj vojvotkinji.

Trudna Kejt Midlton u nežnoj kombinaciji: Vojvotkinja skoro nije izgledala lepše i ženstvenije! (FOTO)

foto: Profimedia

Za ovu svečanost reprizirala je haljinu Dajane von Furstenberg koju je početkom novembra nosila na gala večeri Nacionalnog centra za decu i porodicu "Anna Freud".

Međutim, više pažnje od haljine privukla je njena ogrlica. Prelepa ogrlica iz kraljičine riznice napravljena je od četiri reda japanskih bisera koje je Elizabeta II dobila na poklon od japanske vlade i tri reda sitnih dijamanata.

Prema dostupnim podacima, kraljica ju je u javnim prilikama nosila samo jednom i to 1983. godine u Bangladešu, a godinu dana ranije posudila ju je princezi Dajani za primanje u palati Hempton Kort.

Radi se o posebnom komadu nakita koji Elizabetta II očigledno brižno čuva, zato Britanci smatraju kako je pozajmicom ogrlice ukazala veliku čast mladoj vojvotkinji i pokazala koliko joj je draga.

Kejt Midlton ima novu, šik frizuru: Najveća promena do sada! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs