Elegancija na nivou

Najozbiljnija konkurencija Kejt Midlton: Danska princeza Meri na modnom tronu! (FOTO)

Iako je Kejt ljubimica među damama s kraljevskih dvorova, princeza Meri je čak dva puta osvojila prvo mesto kao najbolje odevena prema glasovima čitalaca nekoliko magazina
Star look
21:06h Autor:
Najozbiljnija konkurencija Kejt Midlton: Danska princeza Meri na modnom tronu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najstariji sin danskog princa Joakima proslavio je 18. rođendan glamuroznom proslavom u režiji 77- godišnje bake, danske kraljice Margrete, na kraljevskoj jahti Daneborg.

Na velikoj zabavi priređenoj u čast danskog princa Nikolaja najviše se modno istakla princeza Meri koja je na kraljevsku jahtu stigla u društvu dece - princa Kristijana, princeze Izabele i blizanaca Vinsenta i Džozefin.

Njihov život je bajka: 10 običnih žena koje su se udale za prinčeve! (FOTO)

Strukiranu haljinu u bež boji viđenu na uvek elegantnoj princezi činilo je mnoštvo detalja poput nabrane tkanine po sredini kreacije, sjajnih vezenih detalja na okovratniku i području struka i ombre efekta na porubu.

Svečano izdanje zaokružila je raskošnim visećim naušnicama i parom sandala koje su dizajnom odgovarale odabiru haljine.

Princeza Mer tradicionalno preferira vrlo ženstvene kreacije, što je njena formula od koje ne odustaje. Modni kritičari hvale njen osećaj za modu, a u mnogim anketama je zbacila s "trona" i modnu ikonu Kejt Midlton.

Modni dvoboj slavnih sestara: Pipa protiv Kejt na Vimbldonu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako je Kejt ljubimica među damama s kraljevskih dvorova, princeza Meri je čak dva puta osvojila prvo mesto kao najbolje odevena prema glasovima čitalaca britanskog magazina Hello. Takođe, našla se na listi najbolje odevenih žena prema magazinu Vanity Fair.

Kejt Midlton na kraljevskoj turneji: Stilom odusevila Poljsku i Nemačku!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs