Modni pogodak

Kejt Midlton u svili opčinila Švedsku: Odavno nije izgledala ovako dobro! (FOTO)

Smelo, elegantno i potpuno drugačije nego što smo navikli

Star look
Autor:
Kejt Midlton u svili opčinila Švedsku: Odavno nije izgledala ovako dobro! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembrižda Kejt Midlton krenula je u pratnji supruga princa Vilijama na još jednu kraljevsku turneju.

Prva na listi zemalja koju je omiljeni kraljevski par posetio jeste Švedska, gde su se sastali sa princem Danijelom i princezom Viktorijom.

Iako je u šestom mesecu trudnoće, vojvotkinja se odlično oseća i sa osmehom i elanom ispunjava dužnosti na poslednjoj kraljevskoj turneji pretrećeg porođaja.

Koliko se dobro oseća, svedoči osmeh koji ne silazi sa lica lepe Kejt, a haljina koju je odabrala za ovu priliku učinila je da vojvotkinja zablista u punom sjaju.

Melanija Tramp u vezenoj haljini: Prva dama zaustavila dah celoj Kini! (FOTO)

foto: Profimedia

Zlatnasvilena toaleta sa cvetnim desenom modne kuće Erdem potpuno je drugačija od haljina u kojima smo inače navikli da viđamo Kejt, pa je vojvotkinja pokupila samo komplimente, a mnogi su komentarisali da bi trebalo i češće da eksperimentiše sa bojama i desenima, jer odavno nije izgledala ovako dobro.

Šeron Stoun (59) održala lekciju mlađim koleginicama: Filmska diva u svedenoj kombinaciji i dalje zrači seksepilom! (FOTO)

foto: Profimedia

I pored toga što su prijemu prisustvovale istaknute poznate ličnosti, čak i glumačke zvezde poput Alisije Vikander, svi prisutni gledali su u britansku princezu, koja je prosto sijala. Da li se vama dopada? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs