potputno Neverovatno

Pre samo mesec dana rodila blizance: Ana Kurnjikova već vratila devojačku liniju! (VIDEO)

Mesec dana nakon rođenja blizanaca koje je dobila s latino pevačem Enrikeom Iglesijasom, bivša teniserka Ana Kurnjikova bacila se na posao i odlučila da vrati svoje telo u formu

Star look
19:24h Autor:
Pre samo mesec dana rodila blizance: Ana Kurnjikova već vratila devojačku liniju! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram / annakournikova

Krajem decembra svet je saznao da je uvek tajanstveni par Enrike Iglesijas i teniserka Ana Kurnjikova dobio blizance Nikolasa i Lusi, čime su obradovali obožavaoce širom sveta.

Nekoliko dana nakon toga srećni roditelji su putem Instagrama objavili prve fotografije svoje dečice.

Ana Nikolić mesec dana posle porođaja: Pričalo se da ima 100 kg, evo kako sad izgleda! (FOTO)

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on

Iako je od porođa prošlo tek mesec dana, lepa sportistkinja je pronašla vremena za sebe i prionula na posao kako bi se što pre vratila u formu. Na snimku kojeg je u kratkom roku pregledalo preko 200 hiljada ljudi, 36-godišnja Ruskinja pokazala je kako vežba u privatnoj teretani, a uprkos trudnoći njena figura već sada izgleda savršeno.

Alisa Milano posle porođaja zgodnija nego ikad: Otkrila recept za savršeno telo! (FOTO)

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on

U vezi sa šest godini starijom latino zvezdom je već dugih 16 godina, a svoju intimu drže podalje od očiju javnosti. Tako se do trenutka porođaja nije ni znalo da je Ana trudna, a njena bliska prijateljica kasnije je za medije izjavila da se lepa teniserka nije posebno skrivala od javnosti.

foto: Profimedia

"Bila je to sasvim normalna trudnoća bez ikakvih rizika. Ana uopšte nije ni morala da se skriva jer već godinama živi jednostavan život i voli da bude kod kuće", otkrila je prijateljica, a onda se nedavno oglasila i Enrikeova sestra.

"Malena Lusi već liči na mamu Anu, ima plave oči i plavu kosu, dok je Niko više na tatu, malo je tamniji", rekla je tada Tamara Falko Prejsler i dodala da je cela porodica uzbuđena zbog prinova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs