Katastrofa

Šta mu se dogodilo: Karl Lagerfeld izgledom šokirao javnost! (FOTO)

Ironično je kako je upravo on ranije ove godine kritikovao muške manekene za koje je tada rekao da su premršavi i da im treba dobar zubar

Moda
21:01h Autor:
Šta mu se dogodilo: Karl Lagerfeld izgledom šokirao javnost! (FOTO)
Foto: Profimedia

Modni kreator Karl Lagerfeld, kreativni direktor modnih kuća Šanel i Fendi, poznat po svojim kontroverznim izjavama, zaprepastio je u Parizu tokom paljenja božićnih lampica u slavnoj ulici Šanzelize svojim osmehom koji je daleko od savršenog.

Naime, kad se osmehnuo Lagerfeld koji se za ovu priliku odlučio za efektni kaput s dvorednim kopčanjem, pokazao je da mu nedostaje nekoliko zuba dok su drugi bili vidno manji.

Poznati dizajner promenio lični opis: Uz novu kolekciju pokazao i novi izgled! (FOTO)

foto: Profimedia

Ironično je kako je upravo on ranije ove godine kritikovao muške manekene za koje je tada rekao da su premršavi i da im treba dobar zubar!

Dentalni stručnjaci smatraju kako je 85-godišnji Nemac najverovatnije usred tretmana stavljanja zubnih kruna i ljuskica zbog čega mu zubi tako izgledaju budući da se pre zahvata moraju izbrusiti i smanjiti da bi se postavile krune.

Inače, vremešni modni dizajner podigao je veliku prašinu kad je pre nekoliko godina javno iskritikovao muzičku zvezdu Adel zbog njenog izgleda.

Legendarna Koko Šanel: Ovako je govorila o savršenom stilu!

foto: Profimedia

"Volim Adel i Florens Velč. Ali zvezda trenutka je Adel. Ona je malo predebela, ali ima lepo lice i božanski glas", izjavio je tad kontroverzni Nemac bez dlake na jeziku.

Ranije ove godine, Karl Lagerfeld je objavio i da će se odreći nemačkog državljanstva zbog politike Angele Merkel prema migrantima.

Takođe, novi imidž u znaku guste sede brade uspeo je u značajno da utiče na prepoznatljiv izgled Karla Lagerfelda, a kako je svojevremeo otkrio glavni razlog njegove odluke o puštanju brade krije se u sopstvenom portretu snimljenom pre 40 godina – delo kultnog fotografa Helmuta Njutona.

Meditacija, suvi šampon, retko tuširanje: Poznati svetski dizajneri otkrivaju tajne za negu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs