pogledajte

Šeron Stoun (59) održala lekciju mlađim koleginicama: Filmska diva u svedenoj kombinaciji i dalje zrači seksepilom! (FOTO)

Gde god se pojavi, 59-godišnja američka filmska diva Šeron Stoun pleni pažnju, a tako je bilo i na gala večeri organizacija "Janie's Fund"

Moda
13:28h Autor:
Šeron Stoun (59) održala lekciju mlađim koleginicama: Filmska diva u svedenoj kombinaciji i dalje zrači seksepilom! (FOTO)
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Slavna američka glumica Šeron Stoun rado se odaziva raznim humanitarnim akcijama pa je tako učestvovala i na gala večeri organizacije "Janie's Fund" na kojoj je prikupljeno 2.4 miliona dolara za žrtve seksualnog zlostavljanja.

Meka koža, zdrava kosa: Šeron Stoun je živi primer dostojanstvenog starenja! (FOTO)

foto: Profimedia

Organizacija je osnovana na inicijativu američkog rok muzičara Stivena Tajlera, a ime je dobila prema pjesmi "Janie's Got A Gun" njegovog benda "Aerosmith". Taj megahit koji je Tajler napisao s basistom benda Tomom Hamiltonom govori o ozbiljnoj tematici - devojci koja se osvećuje ocu upravo zbog zlostavljanja.

Muškarci je obožavaju, žene joj zavide na telu: Šeron Stoun u 60. godini šeta u bikiniju! (VIDEO)

foto: Profimedia

Šeron je bila jedna od brojnih poznatih osoba koje su na gala večeri učestvovale u skupljanju novčanih sredstava za organizaciju. Prelepa 59-godišnja filmska diva bila je odevena u vrlo jednostavnu kombinaciju sastavljenu od crnog kombinezona i tankog svilenog balonera u istoj boji, uz dodatak štikli ukrašenih šljokicama i pismo-torbe.

Izgledala je apsolutno fantastično i bez „pomoći“ provokativnih odevnih komada, s umerenim dekolteom i primerenim stajlingom. Svojim izdanjem još jednom je i upola mlađim kolegicama pokazala da je moguće prštati senzualnošću, a pritom ne posegnuti za "golim" haljinama u svakoj prilici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs