pogledajte

Poznata glumica stigla u Pariz u velikom stilu: Anđelina Džoli u elegantnom kaputu i šik cipelama! (FOTO)

Nakon modne dominacije na crvenim tepisima u sezoni nagrada, lepa glumica i velika humanitarka Anđelina Džoli svratila je do francuske prestonice kako bi snimila novu reklamu za pariški beauty brend "Guerlain"

Moda
17:20h Autor:
Poznata glumica stigla u Pariz u velikom stilu: Anđelina Džoli u elegantnom kaputu i šik cipelama! (FOTO)
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Gde god se pojavi, slavna Anđelina Džoli glavna je atrakcija, a drugačije nije bilo ni na pariškim ulicama, gde ju je dočekalo mnogo obožavatelja pri izlasku iz prodavnice "Guerlain".

Anđelina Džoli u crnoj haljini: Ovako dobro odavno nije izgledala! (FOTO)

foto: Profimedia

U modnoj prestonici, zablistala je u elegantnoj kombinaciji kakve poslednjih godina itekako preferira. Da je velika ljubiteljka modnog minimalizma i klasičnih komada, ovaj je put dokazala odabirom bež kaputa na preklop od devine dlake s potpisom kultnog italijanskog brenda "Max Mara".

Anđelina Džoli otkrila svoj režim ishrane: Zbog ovoga se nikada ne gojim! (FOTO)

foto: Profimedia

Njemu je pridružila pantalone širokog kroja u sličnoj nijansi, a celokupno izdanje zaokružila je modnim dodacima poput upečatljive crvene torbe, sunčanih naočara "Fendi" i elegantnih minđuša. Jednostavnoj pariškoj kombinaciji dozu glamura podarila je odabirom cipela u metalik zlatnoj nijansi.

Anđelina Džoli otvorila dušu: Poznata glumica teška srca okončala brak! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon što se u septembru 2016. godine razišla s Bredom Pitom podnevši zahtev za razvod braka, glumica se posvetila isključivo deci.

Anđelina Džoli zablistala: Haljina otkrila više nego što bi trebalo! (FOTO)

foto: Profimedia

"Imam svoje uspone i padove, ali pretpostavljam da me je sve to učinilo malo jačom. Svi imamo teška vremena, ali kao majka imam odgovornost prvo prema svojoj deci. Ona prolaze kroz vrlo važne godine, pa je zbog toga sve nevažno naspram njih", izjavila je 42-godišnja Anđelina Džoli u velikom prošlogodišnjem intervjuu za magazin "Harper's Bazaar."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs