Konačno

Glumac konačno otkrio: Anđelina Džoli ili Dženifer Aniston, koja se bolje ljubi?! (FOTO)

Jedan od najpoznatijih ljubavnih truglova svih vremena definitivno je onaj Breda Pita, Dženifer Aniston i Andželine Džoli o kojem i dan danas mnogi nerado pričaju

Vip priča
18:12h Autor:
Glumac konačno otkrio: Anđelina Džoli ili Dženifer Aniston, koja se bolje ljubi?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Međutim slavni glumac Džerard Batler hrabro se opredelio za jednu od zaraćenih strana.

Večne suparnice Dženifer Aniston i Anđelina Džoli i 13 godina nakon skandalozne afere ne prestaju biti aktualna tema. Pokazao je to u svom poslednjem televizijskom intervjuu holivudski glumac Džerard Batler koji jako dobro poznaje obe kolegice.

foto: Profimedia

S Anđelinom je glumio u zajedničkom akcijskom projektu Lara Kroft: Pljačkašica grobova 2003., dok je s Dženifer sarađivao na komediji Lovci na glave 2010. godine. Tokom oba filma imao je prilike i da poljubi ove dve lepotice, pa ga je voditelj naterao da otkrije ko je u tome bolji.

1 / 2 Foto: Profimedia

'Dženifer Aniston, evo rekao sam to i možda vas iznenadio', kazao je kroz smeh 48-godišnji škotski glumac i tako oduševio i drugog gosta u studiju, slavnog repera 50 Centa, koji se odmah uključio u razgovor.

foto: Profimedia

'O ne, ne, ne, ovo je tako dobro', rekao je popularni muzičar kog ćemo uskoro s Džerardom moći da vidimo i u novom filmu 'Den Of Thieves'.

Podsetimo Bred Pit spetljao se s Anđelinom 2005. tokom snimanja filma Gospodin i gospođa Smit te ga u novoj romansi tada nije sprečio ni dugogodišnji brak s Dženifer.

Anđelina besna i frustrirana: Bred Pit se pomirio sa Dženifer Aniston!

foto: Profimedia

Odmah nakon razvoda od Aniston nastavio je svoj odnos s atraktivnom glumicom te su nakon devet godina veze, tokom koje su dobili troje biološke dece, a troje usvojili, 2014. stali pred oltar. No, bračna sreća nažalost nije dugo potrajala pa su 2016. potpisali papire za razvod i još uvek vode pravnu bitku oko starateljstva nad decom.

Dženifer Aniston prvi put u javnosti nakon razvoda Breda Pita: Nije skidala osmeh s lica!

foto: Profimedia

Dženifer je u međuvremenu pronašla novu ljubav te je danas u braku s glumcem Džastinom Teroom.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs