Smešni su

Brižit Bardo o seksualnom uznemiravanju: Glumice koketiraju sa producentima pa tvrde da su zlostavljane! (FOTO)

Rekla je i da nikada nije bila žrtva seksualnog uznemiravanja

Šuška se
Autor:
Brižit Bardo o seksualnom uznemiravanju: Glumice koketiraju sa producentima pa tvrde da su zlostavljane! (FOTO)
Foto: Profimedia

Francuska glumica Brižit Bardo rekla je da su svi oni koji su digli svoj glas protiv seksualnog uzmeniravanja licemerni i smešni. Bardo se pridružila Ketrin Denev u kritikovanju žena u filmskoj industriji koje su se požalile na zlostavljanje, rekavši da je to u većini slučajeva licemerno, smešno i nezanimljivo.

"Mnoge glumice koketiraju sa producentima da dobiju ulogu. Kada pričaju o tome kasnije kažu da su ih seksualno uznemiravali. To im više šteti nego što im pomaže", rekla je glumica u intervjuu za Paris Match. Rekla je i da nikada nije bila žrtva seksualnog uznemiravanja.

foto: Profimedia

"Smatrala sam da je lepo kada mi neko kaže da sam lepa ili da imam lepu zadnjicu. Takvi komplimenti su bili poželjni", rekla je Bardo. Bardo se pridružila Ketrin Denev u protestu protiv okupljenih oko #BalanceTonPorc, francuske varijante kampanje #MeToo. Denev je napisala pismo u kojem je osudila "puritanski talas pročišćavanja" navodeći da je "bitna sloboda zavođenja". Kasnije se izvinila žrtvama seksualnog zlostavljanja rekavši da je duh njenog teksta iskrivljen.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs