pročitajte

Novi skandal drma Holivud: Nakon što je prozvao Opru, glumica optužila Sila za zlostavljanje! (FOTO)

Samo nekoliko dana nakon što je napao slavnu voditeljku Opru Vinfri i optužio je da je godinama znala da je Harvi Vajnštajn zlostavljao glumice, britanski pevač Sil suočio se s ozbiljnom optužbom

Vip priča
Autor:
Novi skandal drma Holivud: Nakon što je prozvao Opru, glumica optužila Sila za zlostavljanje! (FOTO)
Sil, Foto: Profimedia

Glumica Trejsi Birdsol bila je Silova komšinica pre dve godine u Los Anđelesu. Prema njenim rečima, brzo su se sprijateljili.

– Došla sam kod njega da mi vrati posuđe koje sam mu pozajmila. Odjednom se bacio na mene i pokušao da me poljubi. Počeo je da me pipa i uhvatio me za grudi, iako sam mu rekla da prestane. Bila sam šokirana – ispričala je Trejsi koja je tada sela na kauč. Mislila je da ce joj se Sil izviniti, ali on je ponovo nasrnuo na nju. Tada je, rekla je, izjurila napolje i više ga nikada nije videla.

Glumica je odlučila da progovori o svom iskustvu i prijavila ga je policiji.

Opra Vinfri rasplakala publiku: Govor o kojem priča ceo svet! (VIDEO)

Licemerno je od njega što je komentarisao da je Opra znala za Vajnštajna, a podržala je pokret protiv zlostavljanja žena. On je takođe podržao #MeToo kampanju, a sam je zlostavljač –rekla je Trejsi.

Policija je potvrdila da je zabeležena prijava protiv britanskog pevača. Sil se na optužbe oglasio preko svog PR.

Sil žestoko negira optužbe koje je protiv njega iznela njegova bivša komšinica. Braniće se protiv takvih laži – stoji u saopštenju.

Podsetimo, pevač je pri nekoliko je dana prozvao voditeljku Opru da je godinama znala da je producent Harvi zlostavljao žene.

– Oh, zaboravio sam. Sigurno si samo čula glasine, ali nisi imala pojma da je Vajnštajn serijski zlostavljao mlade i naivne glumice koje nisu imale pojma u šta se upuštaju. Licemerni Holivud – napisao je Sil nakon što je Opra ​​​​​​​na dodeli nagrada Zlatni globus održala govor o problemu zlostavljanja žena.

Konačan pad holivudskog mogula i njegove supruge: Kraj karijere, propast modnog carstva i razvod braka! (FOTO)​​​​​​​

A post shared by SEAL (@seal) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs