Mnogi su iznenađeni

Kejt, da li si to ti? Trudna vojvotkinja u neprepoznatljivom izdanju šetala po gradilištu! (FOTO)

Pre neki dan pojavila je na otvaranju kulturnog centra u Sanderlendu, gde se družila sa stanovnicima i dobila tetovažu na ruci, a već dan nakon toga već se zaputila u nove avanturama

Star look
Autor:
Kejt, da li si to ti? Trudna vojvotkinja u neprepoznatljivom izdanju šetala po gradilištu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kejt Midlton trenutno je u sedmom mesecu trudnoće, ali to je ne sprečava da se često pojavljuje na raznim dešavanjima sa suprugom princom Vilijamom. Čini se da što je termin za porođaj bliži to je ona aktivnija.

Vojvotkinja ne prestaje da redovno obavlja svoje kraljevske dužnosti po Londonu i drugim mestima i tako pruža podršku raznim dobrotvornim organizacijama i udruženjima, školama i raznim projektima.

foto: Profimedia

Pre neki dan pojavila je na otvaranju kulturnog centra u Sanderlendu, gde se družila sa stanovnicima i dobila tetovažu na ruci, a već dan nakon toga već se zaputila u nove avanturama!

Trudna Kejt Midlton ponosno pokazala tetovažu na ruci: Do sada neviđeni prizor u kraljevskoj porodici!

foto: Profimedia

Naime, Kejt Midlton i princ Vilijam posetili su mesto gde se gradi most Norden Spajr, koji bi na proleće trebalo da se pusti u promet. Međutim, kako bi bili potpuno zaštićeni na gradilištu Kejt i Vilijam su obukli neonsko žute prsluke, stavili zaštitne kacige i naočare i tako se šetali po novoizgrađenom mostu.

foto: Profimedia

Mnoge je ovaj izbor vojvotkinje oduševio, ali ne neke i naljutio. Kako god bilo, najvažnije je misliti na sigurnost, pogodovo ako se nalazite u poodmakloj trudnoći.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs