pogledajte

Uživanje sa verenikom na jugu Francuske: Unuka Grejs Keli trudna do zuba! (FOTO)

Trudnica plave krvi pomerila je venčanje kako bi uživala u trudnoći, a da li ima boljeg odmora od uživanja na jahti s pogledom na Sen Trope?

Vip priča
Autor:
Uživanje sa verenikom na jugu Francuske: Unuka Grejs Keli trudna do zuba! (FOTO)
Foto: Profimedia

Monegaška princeza Šarlot Kaziragi na "Balu ruža" u martu je objavila veridbu za Dimitrija Rasama, a zatim pomerila venčanje najavljeno u junu kako bi u miru dočekala bebu.

31-godišnja unuka Grejs Keli i pariški producent Dimitri Rasam ovih dana odmaraju u Francuskoj i provode dane u uživanju na luksuznoj jahti ali i šetnjama po šarmantnom Sen Tropeu.

Unuka Grejs Keli u drugom stanju: Šarlot Kaziragi uživa u najsrećnijim trenucima! (FOTO)

foto: Profimedia

Šarlot u poodmakloj trudnoći nosi lepršave i udobne odevne komade, poput široke bele tunike u kojoj je snimljena prilikom ukrcavanja na jahtu.

Verila se unuka legendarne glumice i princeze Grejs Keli: Prelepa Šarlot Kaziragi u kreaciji od belog nojevog perja! (FOTO)

foto: Profimedia

Trudnica plave krvi, tuniku je iskombinovala s udobnim ravnim sandalama i torbom s letnjim motivima, a od sunca se zaštitila slamnatim šeširom sa širokim obodom.

12 najbogatijih žena na svetu za koje nikad niste čuli: Udovice, udavače i uspešne dame! (FOTO)

foto: Profimedia

Dok Šarlot uživa u poslednjim nedeljama trudnoće, njen 36-godišnji verenik pokušava da joj što više olakša svakodnevicu, pa džentlmenski nosi kese i torbe po Sen Tropeu dok njegova trudnica bezbrižno šeta pored njega.

Nepoznati detalji iz života Grejs Keli: Odrekla se slave zarad krune, jednu stvar nikad nije prežalila! (FOTO)

foto: Profimedia

Šarlot i Dimitri su na odmor poveli svoju decu iz prethodnih veza - princeza ima četvorogodišnjeg sina Rafaela, a Dimitri devojčicu iz prvog braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs