pogledajte

On je neodoljiv: Najslađi princ napunio 5 godina! (FOTO)

Iako su retke prilike u kojima možemo da ga vidimo nasmejanog, princ Džordž na svom rođendanskom portretu je nabacio osmeh kao nikad do sada.

Vip priča 22.07.2018. - 10:47h Autor: gloria.hr
Princ Džordž, Foto: Profimedia

Kao i za svaki rođendan do sada, Kensingtonska palata je objavila novi portret princa Džordža kako bi proslavila njegov peti rođendan. Fotografija je snimljena na nedavnom krštenju njegovog mlađeg brata princa Luisa, a iako je za njih često zadužena vojvotkinja Ketrin, ovog puta portret je snimio kraljevski fotograf Met Porteus, koji je fotografijama propratio i krštenje.

 

Kraljevski mališani ponovo glavne zvezde: Princ Džordž pokazao koga sluša! (VIDEO)

foto: Profimedia

Najstarije dete princa Vilijama i vojvotkinje Ketrin retko kad možemo da vidimo u javnosti s takvim osmehom: i više je nego jasno da petogodišnji princ ne voli gužvu i javna događanja, s kojima se njegova sestra, princeza Šarlot mnogo bolje nosi. Ali zato se na privatnim fotografijama vidi da je srećan kao i njegova trogodišnja sestra.

 

Princ Džordž trenutno uživa u svom rođendanskom danu na karipskom ostrvu Mistik gde je petočlana porodica odlučila malo da se odmori.

 

Malenog prestolonaslednika mogli smo prilično često da vidimo u javnosti poslednjih par meseci: Prvo je stigao u bolnicu da vidi svog malenog brata da bi mesec dana nakon toga bio na venčanju svog strica, princa Harija, a početkom meseca ponovo je nezadovoljno hodao uz oca na krštenju svog mlađeg brata princa Luisa.

 

Odabrali smo najslađe fotografije petogodišnjeg britanskog prestolonasljednika!

foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs