radosna vest

Unuka Grejs Keli u drugom stanju: Šarlot Kaziragi uživa u najsrećnijim trenucima! (FOTO)

Svet nestrpljivo čeka još jedno kraljevsko venčanje, ali čini se da će se na njega još čekati, jer je u fokusu para njihova beba

Vip priča 31.05.2018. - 12:00h Autor: gloria.hr
Šarlot Kaziragi, Foto: Profimedia

Još pre nekoliko meseci "pala" je veridba princeze Šarlot Kaziragi i njenog izabranika Dimitrija Rasama. Ćerka Karoline od Monaka i unuke legendarne glumice Grejs Keli, trebala je stati pred oltar u junu ove godine , ali je ipak odlučila da odloži venčanje. Princeza je prsten pokazala na balu kada je blistala u haljini s potpisom Sen Loren, prisutni tada nisu primetili njen trudnički stomačić koji je vešto prikrila.

 

Verila se unuka legendarne glumice i princeze Grejs Keli: Prelepa Šarlot Kaziragi u kreaciji od belog nojevog perja! (FOTO)

foto: Profimedia

Njen budući suprug kao i izabranica princa Harija dolazi iz sveta filma. On je 36-godišnji filmski producent iz Pariza, a premda nije plave krvi, vuče slavne korene. Njegova majka je francuska je glumica Karol Buket, a otac Žan-Pjer Rasam, koji je preminuo kada je Dimitri imao samo četiri godine, bio je hvaljeni filmski producent sedamdesetih.

 

Nepoznati detalji iz života Grejs Keli: Odrekla se slave zarad krune, jednu stvar nikad nije prežalila! (FOTO)

foto: Profimedia

Šarlot i Dimitri u vezi su već godinu dana, a ako je za verovati izvorima tabloida "Hola!", venčanje je trebalo da se održi na Siciliji u junu u raskošnoj vili Dimitrijeve majke, ali je par ipak odlučio da venčanje pomeri nakon što postanu roditelji u avgustu ove godine.

 

Osim malenog Luisa stigla još jedna kraljevska beba: Slavlje u Monaku! (FOTO)

 

1 / 5 Foto: Profimedia

Trudna princeza se ovih dana šeta držeći se zar ruke svog partnera Dimitrija Rasama, a zaljubljeni par uživao je su u romantičnom vikendu u idiličnom italijanskom mjestu Pozitanu.

 

Pogled na more i ležerne šetnje nisu im pokvarili ni fotografi koji ih redovno prate.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs