bebi bum u slavnoj kneževini

Osim malenog Luisa stigla još jedna kraljevska beba: Slavlje u Monaku! (FOTO)

Dok je ceo svet s oduševljenjem pratio dolazak još jednog britanskog princa na svet, u senci je ostalo rođenje drugog princa – onog monegaškog

Vip priča
17:03h Autor:
Osim malenog Luisa stigla još jedna kraljevska beba: Slavlje u Monaku! (FOTO)
Foto: AP / Valery Hache

Andrea Kaziragi, sestrić monegaškog princa Alberta, i njegova supruga Tatjana Santo Domingo dobili su još jedno dete i to prošlog četvrtka.

Nikad seksepilnija princeza Šarlin: U ovakvom izdanju je nikad nismo videli! (FOTO)

foto: Profimedia

Baš kao princ Vilijam i Kejt Midlton i monaški par je dobio treće dete, takođe sina. Na ime monegaškog princa nije se čekalo danim, kao što je to bio slučaj sa Luisom: nadenuli su mu ime Maksimilijan Renije, u čast nekadašnjeg vladara Monaka, princa Renije III, supruga Grejs Keli.

Maleni Maksimilijan je tek sedmi u redu za presto – ispred njega su, između ostalih, njegova trogodišnja sestra Indija i petogodišnji brat Aleksandar.

Kako pospani princ Vilijam (ne) izlazi na kraj sa troje male dece: Urnebesan snimak postao hit na internetu! (VIDEO)

foto: Profimedia

Andrea Kaziragi (33) i Tatjana Santo Domingo (34) venčali su se 2013. godine i trenutno žive u Londonu. U Monako uglavnom dolaze zbog službenih događaja, a celu trudnoću su skrivali od fotografa. Svoju sreću još jednim unukom izrazila je Andreina majka, princeza Karolina, najstarija ćerka Grejs Keli i princa Renijea, koja će uskoro ponovno postati baka.

Tragedija Karoline od Hanovera: Tri puta na udaru prokletstva Grimaldija! (FOTO)

foto: Reuters / Alessandro Bianchi

Naime, njen drugi sin Pjer Kaziragi (30) očekuje drugo dete sa suprugom Beatris Boromeo - par je pre godinu dana dobio sina Stefana.

Beatris Boromeo nadmašila Kejt Midlton: Prava italijanska aristokratkinja! (FOTO)

foto: Profimedia

U monašku kraljevsku porodicu mogla bi da stigne još jedna prinova jer kraljevski krugovi pričaju da drugo dete očekuje i Šarlota Kaziragi (31), sestra Andree i Pjera, koja ove godine planira i da se uda za dečka Dimitrija Rasama s kojim će joj to biti prvo zajedničko dete. Šarlota ima sina Rafaela kojeg je dobila u vezi s glumcem Gadom Elmaleom.

Verila se unuka legendarne glumice i princeze Grejs Keli: Prelepa Šarlot Kaziragi u kreaciji od belog nojevog perja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs