Privukla svu pažnju

Nikad seksepilnija princeza Šarlin: U ovakvom izdanju je nikad nismo videli! (FOTO)

Kada je monaška princeza u pratnji telohranitelja stigla pred fotografe na Nedelji mode u Milanu, u srebrnoj haljini s prorezima na stomaku, svi su ostali bez reči

Star look
19:27h Autor:
Nikad seksepilnija princeza Šarlin: U ovakvom izdanju je nikad nismo videli! (FOTO)
Foto: EPA / Matteo Bazzi

Princeza Šarlin od Monaka ovih dana je bila zauzeta odabirom savršenih odevnih kombinacija u kojima se potom pojavila u Milanu, na Nedelji mode.

39-godišnjakinja je odavno pokazala da je velika ljubiteljka mode, zato nikoga nije začudilo kada je zajedno sa svetskim facama, poput glumice Kejt Blanšet ili vozača Formule 1, Luisa Hamiltona, sedela u prvim redovima na revijama Armanija i Versaćea.

foto: Reuters / Alessandro Garofalo

I dok se za popodnevnu reviju Đorđa Armanija pred okupljenim fotografima prošetala u ležernom odelu, za večernji izlazak, na reviju u sećanje na dvadesetu godišnjicu smrti Đanija Versaćea, princeza je obukla poprilično smelu kombinaciju.

Najozbiljnija konkurencija Kejt Midlton: Danska princeza Meri na modnom tronu! (FOTO)

foto: Profimedia

Reč je o izazovnoj srebrnoj haljini koja je istakla sve njene obline i pokazala savršenu figuru. Smeli prorezi na struku i stomaku pokazali su i deliće kože, dok se donji deo haljine s jedne strane spuštao u trakama sve do levog kolena, dok je kraći deo bio s desne strane.

foto: Profimedia

Uz srebrnu haljinu iskombinovala je i srebrne sandale, dok je, kako bi celu kombinaciju dodatno začinila, preko ramena ogrnula crnu kožnu jaknu.

Haljina je, očigledno, bila pun pogodak, jer su dan nakon Versaće revije, strani mediji više pisali o princezi nego o povratku supermodela 90-ih na modne piste.

Najizazovnije izdanje princeze Šarlin: Zbog metalik haljine svi su gledali smo nju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs