Obavezno pogledajte

Osvojili javnost: Megan Markl i princ Hari prvi put zajedno u javnosti! (FOTO)

Par s kraljevskog dvora o kojem ne prestaje da se priča osvojio je obožavatelje neodoljivim fotografijama sa sportskih igara u Kanadi

Vip priča
10:00h Autor:
Osvojili javnost: Megan Markl i princ Hari prvi put zajedno u javnosti! (FOTO)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

Vest o tome da bivši suprug Megan Markl snima serijal inspirisan njihovom vezom nije ni malo uznemirila kraljevski par koji trenutno uživa u zajedničkim trenucima u Torontu gde se odvijaju Invictus Games, sportske igre za povređene ratne veterane.

Tradicionalno takmičenje pod pokroviteljstvom princa Harija, a s obzirom na to da američka glumica u Torontu snima seriju "Odela" – bila je to prava prilika za prvi "pravi" javni izlazak u kojem mlađi brat princa Vilijama nije ispuštao svoju voljenu iz ruke.

Princ Hari i njegova voljena Megan Markl konačno u javnosti: Zaljubljena preko ušiju!(FOTO)

foto: Profimedia

Iako su već viđeni zajedno kada su u pitanju službene obaveze britanskog princa – jedan put na polo utakmici, drugi put na svečanom otvaranju Invictus Games u Kanadi – nikada do sad nisu čak niti sedeli jedan pored drugo, a sada su stigli držeći se za ruke i potpuno neopterećeni fotografima.

Slavna glumica je za prvi službeni izlazak sa svojim dragim obukla belu košulju i pocepane farmerke, dok je princ nosio polo majicu posvećenu sportskim igrama.

Bivši muž Megan Markl našao način da profitira od njene veze sa princom Harijem: Pravi seriju zasnovanu na njihovom životu!

foto: Profimedia

Došli su da pogledaju teniski meč, a u pauzama razgovarali sa obožavateljima na tribinama.

U srcu Afrike, pod zvezdanim nebom: Princ Hari zaprosio Megan Markl!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs