iZGUBILA 45 KILOGRAMA

Adel se skinula u kupaći kostim da pokaže telo nakon mršavljenja: Umesto pohvale, dobila samo kritike! (FOTO)

Trebalo je da to bude sasvim obična fotografija kao podsetnik na bezbrižne dane na karnevalu u Noting Hilu, koji se ove godine ne održava zbog pandemije. Međutim, sve je otišlo u pogrešnom smeru

Star look
13:42h Autor:
Adel se skinula u kupaći kostim da pokaže telo nakon mršavljenja: Umesto pohvale, dobila samo kritike! (FOTO)
Foto: Printscreen/ instagram/ adele

Svake godine u londonskom Noting Hilu održava se karneval za sve doseljenike iz karipskih i afričkih krajeva u Veliku Britaniju. Nažalost, ove godine, zbog pandemije koronavirusa isti je otkazan, stoga je jedna od najpoznatijih britanskih pevačica, Adel, odlučila odati počast tom karnevalu..

Na svom Instagram profilu objavila je svoju fotografiju na kojoj pozira u gornjem delu bikinija, koji ima na sebi print zastave Jamajke i u helankama, dok joj je kosa spletena u Bantu punđice, tradicionalnu afričku frizuru. Kombinacija bikinija i helanki dodatno je istakla gubitak kilograma popularne pevačice, o kojima se već mesecima priča, ali to je sve ovoga puta palo u drugi plan.

Iako su njezine namjere bile iskrene i čiste, mnogi širom sveta i nisu baš s odobravanjem dočekali taj njezin potez. "Opleli" su po pevačici optužujući je da želi na račun afričkog naroda steći dodatne simpatije javnosti.

"Ako 2020. nije bila dovoljno bizarna pobrinut će se Adel sa svojim Bantu punđicama odajući počast narodu kad joj niko nije tražio."

Ipak, ima i onih koji su odmah stali u njenu odbranu tvrdeći kako je ovime samo želela još jednom pokazati svoju nevrovatnu figuru nakon što je izgubila više od 45 kilograma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs