NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA

Ovako je Adel smršala neverovatnih 50 kilograma! Nije u pitanju obična dijeta, tajna je u ovome!(FOTO)

Pevačica se dugo borila sa viškom kilograma, ali je bila istrajna u režimu koji je primenjivala i koji je, vrlo evidentno, dao zapanjujuće rezultate.

Fitnes & Nutricija
Autor:
Ovako je Adel smršala neverovatnih 50 kilograma! Nije u pitanju obična dijeta, tajna je u ovome!(FOTO)
Foto: Profimedia

Britanska pevačica Adel šokirala je javnost kada je objavila svoju prvu fotografiju na kojoj se vidi da je drastično smršala i od tada ne prestaje da intrigira.

Adel se godinama borila sa viškom kilograma i pokušavala da ih se reši najrazličitijim metodam i – dijetama i režimima ishrane, ali samo jedna stvar je imala efekta – sirtfud dijeta.

Zbog nje je pevačica morala u potpunosti da promeni stil života, a doktor s kojim je radila na gubljenju kilograma kaže da je najvažnije, pored ishrane i vežbanja, da onaj ko prolazi kroz taj proces bude raspoložen i dobrog mentalnog zdravlja, piše Objektiv.

Šta je sirtfud dijeta?

Dijeta koje se pridržavala Adel zasniva se na konzumiranju namirnica koje podstiču proizvodnju enzima poznatog kao sirtuin, koji smanjuje apetit i poboljšava metabolizam.

Među preporučenim namirnicama su kelj, heljda, jagoda, citrusi, urme, maslinovo ulje, crna čokolada, zeleni čaj, crno vino, jabuke, peršun, crveni luk, kurkuma, borovnice

Meso ne spada u ovu grupu namirnica, ali je dozvoljeno u manjim količinama.

Ova dijeta dovodi do brzog gubitka kilograma, očuvanja mišićne mase, a štiti i od hroničnih oboljenja.

Sprovodi se kroz dva kruga koji traju tri nedelje. Postoje specifični recepti i plan ishrane, pa se postepeno dodaje sve više proteina koji pripadaju ovom planu ishrane.

Sirtfud dijetu posle Adel počele su da primenjuju mnoge poznate ličnosti koje se nadaju da će postići brze rezultate kao i ona.

foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs