Nasmejaće vas do suza

Kako pospani princ Vilijam (ne) izlazi na kraj sa troje male dece: Urnebesan snimak postao hit na internetu! (VIDEO)

Otkako je Kejt Midlton objavila svoju trudnoću, princ Vilijam u potpunosti je preuzeo brigu oko princa Džordža i princeze Šarlot, pa je upravo on, svake večeri, zadužen za njihovo kupanje. Briga se nastavila i nakon rođenja malenog princa Luisa, a Vilijam sada mora da nauči kako da uskladi porodične i kraljevske obaveze

Celebrities
Autor:
Kako pospani princ Vilijam (ne) izlazi na kraj sa troje male dece: Urnebesan snimak postao hit na internetu! (VIDEO)
Foto: Reuters / Pool

U sredu 25. aprila, u Velikoj Britaniji je obeležen dan u spomen vojnika koji su bili deo kontigenta australijskih i novozelandskih snaga koje su se borile na Galipolju za vreme Prvog svetskog rata. Tim povodom organizovana je i jutarnja misa u Vestminsterskoj opatiji, gde su članovi britanske kraljevske porodice odali počast svim poginulim vojnicima.

Iako se udala za princa postala je samo vojvotkinja: Zašto Kejt nije princeza, a Dajana je bila! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Osim budućih supružnika Megan Markl i princa Harija, stigao je i vidno premoreni princ Vilijam, koji je tokom mise zamalo zaspao. Naravno da su se po društvenim mrežama odmah proširili snimci, koji su ubrzo postali viralni hit.

Čini se da je dolazak trećeg deteta, novorođenčeta koji većinu vremena provodi jedući, spavajući, ali i plačući, "pomalo" umorio princa Vilijama koji je, osim brige o tek rođenom princu Luisu, na sebe preuzeo i sve obaveze oko princa Džordža i princeze Šarlot.

Princeza Šarlot u sekundi postala svetska zvezda: Jednim potezom oduševila sve! (FOTO, VIDEO)

A post shared by People Magazine (@people) on

Uprkos tome što je samo dan ranije otkrio novinarima da je maleni princ idealna beba koja dobro spava, brojne porodične, ali i kraljevske obaveze učinile su svoje.

Kako Kejt Midlton odgaja svoju decu: 8 saveta koji će koristiti svim roditeljima! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs