i ovo se desilo

Tramp se pohvalio susretom s Kim Kardašijan: Rijaliti zvezda zamolila predsednika za uslugu! (FOTO)

Najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan Vest susrela se s američkim predsednikom i drugim visokim predtsvnicima iz Bele kuće, uključujući predsednikovog čoveka od povjerenja, zeta i savetnika Džareda Kušnera, a tema sastanka bila je zatvorska reforma

Vip priča
11:02h Autor:
Tramp se pohvalio susretom s Kim Kardašijan: Rijaliti zvezda zamolila predsednika za uslugu! (FOTO)
Donald Tramp / Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

"Odličan sastanak s Kim Kardašijan danas, razgovarali smo o zatvorskoj reformi i presudama", objavio je Tramp na Tviteru nakon susreta sa slavnom starletom, uz koji je objavio i fotografiju na kojoj ponosno pozira s atraktivnom crnkom u Ovalnoj kancelariji Bele kuće.

Za susret s Trampom slavna Kardašijanka je odabrala adekvatniji, čedniji outfit, crno odelo uz koje je nosila žute štikle, a u Belu kuću je stigla s manjom pratnjom u crnom SUV-u koji je parkirao unutar zemljišta Bele kuće, što je, piše CNN, prilično iznenađujuće, budući da gosti obično ne mogu da priđu toliko blizu najbolje čuvanoj građevini u SAD-u. VIP gosti Bele kuće obično moraju da uđu pešice kroz vrata ograde koja okružuje imanje, a ne u vozilu.

foto: Profimedia

Rijaliti zvezda kod Trampa se založila za oslobođenje zatvorenice Alis Mari Džonson koja je pre više od 20 godina osuđena na doživotni zatvor zbog zloupotrebe narkotika. Džonson je osuđena jer je bila veza (telefonska) između velikih dobavljača uličnih dilera droge, što joj je ujedno bio i prvi sukob sa zakonom u životu.

Kardašijanka se krajem prošle godine zainteresovala za taj slučaj pa je krenula u kampanju, tokom koje je razgovarala i s Trampovim zetom i savetnikom, Džaredom Kušnerom, kojeg je predsednik zadužio za zatvorsku reformu.

"Srećan rođendan Alis Mari Džonson. Ovo danas je za tebe", objavila je u sredu ujutro na svom profilu na Tviteru starleta, pa uz post dodala emotikon ruku koje mole.

"Želela bih da se zavalim predsedniku Trampu na vremenu, a nadamo se da će predsednik pomilovati gospođu Alis Mari Džonson koja služi doživotnu zatvorsku kaznu za prvi zločin u životu, koji je uz to nenasilan. Optimistični smo u pogledu njene budućnosti i nadamo se da će ona, kao i mnogi drugi poput nje, dobiti drugu priliku u životu", napisala je Kardašijanka nakon sastanka s Trampom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs