pogledajte

Saznali smo na šta i koliko troše Trampovi: Prva dama je u prošloj godini zaradila gotovo 800.000 evra! (FOTO)

Vladina kancelarija za sukob interesa u Americi javnosti je predočio sve finansijske papire američkog predsednika Donalda Trampa. Osim što je javnost saznala na št sve Tramp troši svoj novac, uključujući onaj koji je njegov advokat Majkl Koen platio porno zvezdi Stormi Danijels za ćutanje, otkrili su se i prihodi prve dame Melanije Tramp

Vip priča 17.05.2018. - 18:22h Autor: tportal.hr
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Sudeći po papirima, u prošloj godini Melanija Tramp zaradila je između 80.000 i 800.000 evra, a sve zahvaljujući honoraru od prodatih fotografija koje u vlasništvu ima fotoa gencija "Getty Images".

 

Naime, "Getty" u većini slučajeva u svojoj bogatoj arhivi ima licencirane fotografije mnogobrojnih poznatih ličnosti, a među njima se nalaze i desetine Melanijih fotografija. Ukoliko neki medij želi da ih objavi, oni prvo moraju da kontaktiraju "Getty", koji stupa u kontakt s Melanijim predstavnicima i traži dozvolu za objavu uz, naravno, određenu naknadu.

 

Melanija Tramp u savršenoj letnjoj haljini: Idealna kombinacija za visoke temperature! (FOTO)

foto: Profimedia

Budući da "Getty" u svojoj arhivi ima mnogobrojne fotografije što same Melanije, što bračnog para Tramp, ali čak i ormara prve dame iz njenog doma u "Trump Toweru", ne čudi to da su prihodi i više nego primamljivi.

 

Osim toga, Melanija dobija deo od reklamiranja nakita i preparativne kozmetike, ali i od iznajmljivanja jednoipolsobnog stana u "Trump Toweru", koji je u januaru 2016. godine sama kupila za gotovo 1.220.000 evra.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs