PONOVNO OSMIJEH NA LICU

Nakon životne drame, napokon srećan: Bali Beg postaje otac! (FOTO)

Nakon poslovnog fijaska i porodične drame, jedan od najpopularnijih glumaca turskih sapunica napokon je dočekao srećne vesti – Burak Ozčivit će na proleće iduće godine postati otac.

Vip priča
10:48h Autor:
Nakon životne drame, napokon srećan: Bali Beg postaje otac! (FOTO)
Foto: Profimedia

Turskom glumcu Buraku Ozčivit u (33) i njegovoj supruzi Fahrije Evcen (32) ostvarili su se snovi. Nakon što su se venčali, par nije skrivao da žele što pre da postanu roditelji, a šuškanja su krenula kada se saznalo da 32-godišnja glumica odbija sve projekte. S obzirom na to da svoj privatan život pokušavaju što više da zadrže za sebe nije čudno da se oko vesti još nisu oglasili, ali njihovi prijatelji potvrdili su da je Fahrije u prvom tromesečju trudnoće i presrećna je što su im nakon vrlo teškog životnog razdoblja stigle lepe vesti.

Naime, letos su turski mediji pisali kako je Burak pred slomom i više ni ne nalikuje na nekad omiljenog Bali-bega iz "Sulejmana Veličanstvenog". Ispijeno lice s istaknutim podočnjacima skrivao je ispod šilterice nakon što se suočio s poslovnim neuspesima, ali i porodičnom dramom zbog bolesti tasta. Ipak, šuškanja da je oboleo od takozvanog sindroma sagorevanja demantovala je nedavno njegova supruga, dok je on izjavio kako se nakon svega oseća depresivno i da mu treba odmor, ali da se, kad se odmori, sigurno vraća na posao pa nema straha da će turski miljenik odustati od snimanja serijala.

Potpuno promenio izgled: Bali Beg uspeo da se izbori sa depresijom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs