Pogledajte

Trudnički stil Džesike Albe: Moderno i udobno!

Filmska i TV glumica, 36-godišnja Džesika Alba, u nekoliko dana iza nas pokazala je nekoliko odličnih stajlinga koji pozivaju na kopiranje baš kada je prelazno vreme u pitanju.

Džesika Alba u trećoj trudnoći nimalo ne posustaje od trendi modnih kombinacija, jedina je razlika ta što je nešto češće u patikama i ravnim čizmama. A kako važi za veliku trendsetericu koja voli i uličnu, ali i dizajnersku modu, za nju je uvek osigurano posebno mesto, u prvom redu, na važnim revijama na Nedelji mode u Njujorku.

Galerije
13:18h Autor:
1 / 4 Foto: Profimedia

Njujorška nedelja mode juče je , a za Džesikom Albom trče paparaci ma gde se pojavila - ispred hotela, na ulicama, u prvim redovima publike na modnim revijama.

Udobnost ispred elegancije: Džesika Alba zna kako! (FOTO)

Trudnoća joj prija, a sa koliko je kofera došla na ovu Nedelju mode, ne želimo ni razmišljati. U tri dana pokazala je tri kaputa, odnosno jakne, odličnu dugu belu haljinu, crne pantalone koje garantuju udobnost i idu uz sve i svašta, belu majicu, crnu majicu...patike, čizme do članaka, tri torbe, jednu ogromnu, dve manje... Nakit je drugačiji uz svaki stajling, baš kao i sunčane naočare...

Džesika sa suprugom Kašom Worenom, producentom kojeg je upoznala još 2004. godine na snimanju filma "Fantastična četvorka" .

Nakon četiri godine veze su se venčali, a ubzo potom na svet im je stigla ćerka Honor Mari. Tri godine kasnije stiže i ćerka Heven Garner, a ovo će biti njihova treća sreća.

Negujte se kao Džesika Alba: Glumica otkrila recepte za sjajnu kosu i blistavo lice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs