pogledajte

Dženifer Lopez (49) u minijaturnom kupaćem kostimu: Rigorozan režim poznate dive se isplatio! (FOTO)

Dženifer Lopez na Instagramu je još jednom oduševila fanove izazovnim fotografijama na kojima u prvi plan dolazi savršeno istrenirana figura - rezultat dugogodišnjeg truda disciplinovane dive.

Star look
11:09h Autor:
Dženifer Lopez (49) u minijaturnom kupaćem kostimu: Rigorozan režim poznate dive se isplatio!  (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

49-godišnja Dženifer Lopez već decenijama oduševljava svet svojim izgledom, a premda je uspela da izbegne vidljive zahvate kod plastičnog hirurga, iz godine u godinu sve je lepša.

Zanosna Lopez ne krije čeličnu disciplinu i rigorozan režim kojim održava mladolik izgled lica i savršenu figuru pa se u intervjuima često pohvali kako nikad ne pije alkohol i kafu jer šećer i kofein loše utiču na kožu.

Za US Weekly prije nekoliko je godina izjavila da ne pamti kad je zadnji put pojela tortu te da ima dva lična trenera s kojima naporno radi kako bi sve ostalo 'na svom mestu'.

"Jedem puno zelenog povrća, najviše špargle, prokelj, brokoli i kelj", izjavila je Dženifer i dodala da ne preskače beauty san. Svake noći spava barem 9 do 10 sati.

Dženifer obožava program vežbanja trenera Trejsi Anderson, za kojom luduju i Madona i Gvinet Paltrou. Njeni treninzi uključuju vežbe bez sprava, s puno plesnih pokreta, što profesionalnoj plesačici Dženifer itekako odgovara.

Uz dobar trening, najvažnija je kontrola veličine porcija, smatra Dženifer, koja na taj način pazi da se nikad ne prejede.

Rezultate zdravog života Dženifer je proteklog vikenda još jednom pokazala na Instagramu, na kojem je objavila izazovne fotografije u minijaturnom narandžastom kupaćem kostimu.

Fotografije u kojima pozira pored bazena u kratkom su roku prikupile stotine oduševljenih komentara i skoro milion i po lajkova.

Srebrno izdanje prelepe Dženifer Lopez (49): Ova haljina je samo za najhrabrije! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs