Dužnost pre svega

Zašto Megan Markl i princ Hari neće doći na proslavu 70. rođendana princa Čarlsa?

Zbog kraljevskih obaveza par će zaobići jubilarnu proslavu

Vip priča
Autor:
Zašto Megan Markl i princ Hari neće doći na proslavu 70. rođendana princa Čarlsa?
Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl neće prisustvovati proslavi sedamdesetog rođendana princa Čarlsa, zbog obaveza vezanih za njihovu prvu kraljevsku turneju.

Iako princ Čarls puni sedamdeset godina 14. novembra, njegov rođendan će se u klasičnom pompeznom stilu kraljevske porodice proslaviti tri nedelje unapred, i podrazumevaće koncert i večeru u Bakingemskoj palati 25. oktobra.

Udajom je dobila najveću ulogu u životu: Ovako zapravo izgleda bračni život Megan Markl i princa Harija! (FOTO)

foto: Profimedia

Par će krajem oktobra biti zauzet obavljanjem dužnosti, odnosno, njihovim prvim kraljevskim putovanjem po svetu. Megan i Hari putovaće Australijom, Novim Zelandom, Fidžijem i Tongom, pa neće uspeti da stignu na proslavu.

Megan i Harija neće mučiti osećaj griže savesti, jer su već u maju nakon venčanja, umesto da odu što pre na medeni mesec, prisustvovali žurci održanoj u čast princa Čarlsa. Verovatno su prisustvovali jer se i tada znalo da će njihovo kraljevsko putovanje da se podudara sa rođendanskim koncertom princa Čarlsa.

Proslavi Čarlsovog rođendana prisustvovaće njegov stariji sin princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, koja se nakon šest meseci trudničkog odsustva vraća svojim kraljevskim dužnostima.

Princ Čarls ponosan na snaju: Megan Markl je nešto najbolje što se desilo Hariju!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs