Konačno priznao

Princ Čarls ponosan na snaju: Megan Markl je nešto najbolje što se desilo Hariju!

Izvor blizak kraljevskoj porodici naveo kako je princ Čarls naročito srećan zbog braka njegovog sina sa Megan Markl

Šuška se 10.09.2018. - 12:58h Autor: Stil
Foto: AP

Svi znamo koliko mogu da budu napeti porodični odnosi, ali za sada izgleda kao da veza Megan Markl sa njenim tastom ne može da bude bolja! Izvesni "član porodice" naveo je za časopis Veniti Fer kako su vojvotkinja od Saseksa, i princ Čarls, Harijev otac, razvili "divan odnos". 

 

Izvor je dalje naveo kako je venčanje Harija i Megan navodno bila prekretnica u Čarlsovom odnosu prema paru, i tog dana pokazao je "mnogo ljubavi prema njima". Princ od Velsa je tom prilikom ispratio Megan niz oltar, zato što njen otac nije mogao da prisustvuje venčanju zbog tegoba sa zdravljem. Hari je navodno "večno zahvalan svom ocu" zbog ovog postupka, i "povezanost između njih je jaka". 

 

Pored ovoga, izvor navodi kako Čarls "pruža veliku podršku Megan, i saoseća se sa svim nedaćima kroz koje prolazi sa ocem".

 

"Megan je Čarlsu veoma draga, i misli da je ona nešto najbolje što se desilo Hariju", navodi izvor.

 

Princ Čarls obožava svoju snaju: Evo kakav je nadimak dao Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa naročito se vezala za tasta tokom njenog i Harijevog putovanja u zamak Mej u Škotskoj ovog leta, gde su proveli skoro nedelju dana sa Čarlsom.

 

Izveštaj o Čarlsovoj povezanosti sa Megan i Harijem pojavio se dan nakon što je Bakingemska palata izjavila da osporava glasine da imeđu princa i njegovog sina vladaju napeti odnosi.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Ljubomora ga je izjedala: Princ Čarls nikada nije mogao da se pomiri što narod voli Dajanu, a ne njega! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...