uvek u drugom planu

Ljubomora ga je izjedala: Princ Čarls nikada nije mogao da se pomiri što narod voli Dajanu, a ne njega! (FOTO)

Iako je od početka bio onaj koji će naslediti jednog dana svoju majku, kraljicu Elizabetu II, na tronu, narod je voleo njegovu suprugu, princezu Dajana, a ne njega. Sličan scenario ponovio se i nakon njene smrti, jer su u prvi plan došli njihovi sinovi, potom njihove supruge i na kraju deca

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Možda i je budući kralj, ali narod je oduvek više voleo i cenio njegovu suprugu, princezu Dajanu, nego njega, princa Čarlsa, a toga je postao svestan nedugo nakon njihovog venčanja 1981. godine.

 

Tada je Čarls shvatio koliko je njegova 20-godišnja supruga brzo preuzela svoju ulogu i postala miljenica medija i naroda, a popularnost joj je samo rasla iz dana u dan. Zbog svega toga, Dajana je postala jedna od najfotgrafisanijih osoba na celom svetu, bacivši time senku na svog supruga.

 

Kraljica Elizabeta ne žali novac: Poklonila novu kuću Megan i Hariju, evo kako izgleda! (FOTO)

foto: Profimedia

O tome je nedavno za "People" progovorila i kraljičina rođaka, organizatorka zabava, lejdi Elizabet Enson: 'Dajana se jako brzo preobrazila u tu vrlo elegantnu plavokosu lepoticu. Već nakon prve posete Vejlsu,princ Čarls je shvatio da su svi ti ljudi došli da vide Dajanu a ne njega.'

 

Čarlsova ljubomora nije prestala s Dajaninom smrću, već se nastavila pa je prešla na njegovu decu, posebno starijeg sina princa Vilijama i njegovu suprugu Kejt Midlton.

 

U neautorizovanoj biografiji 'Prince of Wales, Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles', autor Tom Bouer tvrdi da se Čarls osetio uzurpiranim od strane porodice Midlton, kao i izolovan od svojih unuka - princa Džordža i princeze Šarlot, kada su Vilijam i Kejt odlučili da Božić radije provedu s njenim roditeljima nego s kraljevskom porodicom, kao i što su preselili u Norfolk, kako bi imali privatnost, a to je kilometrima udaljeno od Čarlsove rezidencije u Hajsgruvu.

 

Kraljica Elizabeta i princ Filip nisu bili na Luisovom krštenju: Imali su preče stvari od praunuka! (FOTO)

foto: Profimedia

'Čarls je video da su Kejt i Vilijam nove zvezde, zato je znao da će ponovo pasti u drugi plan', piše u knjizi.

 

Kamila Parker otkrila do sada čuvanu tajnu: Jedna stvar kojoj princ Čarls ne može da odoli! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...