Otkriven razlgo izostanka

Kraljica Elizabeta i princ Filip nisu bili na Luisovom krštenju: Imali su preče stvari od praunuka! (FOTO)

Samo nekoliko sati pre jučerašnjeg krštenja najmlađeg deteta princa Vilijama i Kejt Midlton, princa Luisa, Kensingtonska palata je potvrdila da će sa tog važnog i svečanog porodičnog događaja izostati i najvažniji član slavne monarhije

Vip priča
13:41h Autor:
Foto: AP / Andrew Milligan

Zbog nepojavljivanja kraljice Elizabete i princa Filipa na jučerašnjem krštenju malenog princa Luisa Artura Čarlsa, najmlađeg sina Kejt Midlton i princa Vilijama, odmah su krenula nagađanja da je reč o zdravstvenim problemima, ali to je ubrzo odbačeno. Razlog njihovog nepojavljivanja je sasvim druge prirode - gust kraljičin raspored u poslednje vreme.

foto: Profimedia

Kraljevski dopisnik za Daily Express, Ričard Palmer, takođe je dao objašnjenje nepojavljivanja kraljevskog para, uz reči da već danas ima važan sastanak RAF-a, odnosno kraljevske vojne flote, a već u petak i prvi zvanični susret s američkim predsednikom Donaldom Trampom.

 

Maleni Luis je na krštenju imao čak osmoro kumova, a za svoj svečani dan bio je odeven u repliku kraljevske haljinice za krštenje, koju je napravila Anđela Keli.

 

Kraljica Elizabeta ih ne podnosi: Ovakvu obuću je zabranila članicama porodice! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon krštenja održana je čajanka u Klarens Hausu, na kojem je tim povodom poslužena i mladenačka torta sa venčanja Kejt Midlton i princa Vilijama, iako je od njihove svadbe prošlo 7 godina. Ne znamo samo kako je sačuvana svežina torte sve ovo vreme.

 

Očajna kraljica Elizabeta: Teško je podnela njegovu smrt, ovo je kraj jedne ere! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs